Reklama

Reklama

Na skúmanej planéte nájde tím SG-1 neznáme technológie a starca Machella, ktorý bol najslávnejším bojovník proti Goau´ldom. Pri kontakte s jedným z prístrojov sa Danielova myseľ prenesie do hlavy starca a Machellova myseľ do Daniela. Machello sa potom vydáva za Daniela a na Zemi si vyberie dovolenku. Zoznámi sa s čiernym bezdomovcom a snaží sa spoznať pozemský život. Je šťastný, pretože dlhé roky trpel vďaka zraneniam z goa´uldských mučiarní, ale teraz umiera. Medzitým sa Daniel v Machellovom tele preberie a presvedčí ostatných, že je Machello... (TV JOJ)

(více)

Recenze (11)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve srovnání s předchozími díly je tenhle mnohem nudnější. SG1 najde vynález s jeho autorem. Ten se rozhodne, že ho zneužije pro vlastní potřebu. A pak už se jen pobíhá, hledá, kecá a nakonec se zase nechá přesvědčit, aby svoje sobecké chování odčinil. Nic moc. Aspoň že Tealc s Oneillem tu měli pár vtipných momentů, jinak by to bylo za dvě hvězdy. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá humorná epizoda, kterou si pro sebe celou (navzdory centru na Daniela) ukradl Christopher Judge, když si zahrál Jacka. Hrál úplně odlišný charakter než jeho obvyklého klidného stoického Jaffu a byl skvělý. ()

Reklama

Reklama