Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Jacka se dostal symbiont Tok'ry Kanana. Symbiont ovládne Jackovo tělo a rozhodne se dokončit, co kdysi započal. To se mu nepovede, a tak Kanana (Jacka) chytí jednotky Baala. Symbiont radší spáchá sebevraždu, než aby padl do Baalových rukou. Baal tak mučí Jacka – vždy ho zabije a oživí v sarkofágu. Když už se zdá, že Jack je na dně, objeví se Daniel. (Varan)

(více)

Recenze (11)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl vybrat ten nejslabší díl u 6. série (mé nejoblíbenější), tak by to byl tenhle. Přitom je to pořád velice nadprůměrná epizoda, je tu skvělý záporák Baal, který tu je asi nejděsivější ze všech svých vystoupení, RDA tu předvádí prvotřídní herecký výkon, kterému slušně sekunduje Michael Shanks (který je ale místy slabší), nicméně jsou tu pro mě i nějaké zápory. Jednak linka s otrokyní mě nijak zvlášť nebavila, morální nadřazenost SGC nad Tok'ry mě spíš štvala (člověk by svého bližního nikdy neopustil, Tok'rové kdykoliv) a s velkou pompou se nám na scénu vrací postava Daniela Jacksona (herec souhlasil, že bude v seriálu nadále hostovat, když pro něj bude slušná role), která je ale většinu dílu pasivní a přihlíží Jackovu mučení, hlavně že popisuje jak teď vnímá svět i sebe jinak nebo se snaží Jacka konvertovat k osvícení. Jakoby herec promítal své ego do postavy (veřejně si stěžoval v rozhovorech, jak mu jiní herci ubírají prostor, chudáček hereček, tak on nebyl jediná hvězda seriálu?) ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda s pomalým tempom, pričom aj akcia absentuje. O'Neill s hadom v hlave koná iracionálne a tak sa dostáva do problémov. Dostať O'Neilla na vyššiu formu bytia...Jackson, to si robíš prdel? Inak, dobrý nápad goauldského mučenia s kvapkajúcou kyselinou. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama