Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojáci SGC zadrží mladého chlapce. Tvrdí o sobě, že je Jack O'Neill. Když se ho zeptají, jak se mu to stalo, tvrdí, že neví. Prý se tak probudil. Když jim řekne, co o nich ví, uvěří mu. Společně s Danielem, Sam a Teal'cem prohledají jeho dům. Tam Jack prožije vizi, kde uvidí nějakého asgarda. Daniel a Teal'c zjistí, že několik lidí po USA prožili stejný zážitek. Rozhodnou se to prošetřit. (Varan)

(více)

Recenze (12)

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má oblíbená epizoda, jedna z nejlepších z celé sedmé sezóny. Michael Welch v roli mladého Jacka O’Neilla je naprosto skvělý - dokonale odpozoroval gesta a sarkastické poznámky svého staršího protějšku a setkání obou Jacků patří k nejlepším momentům celé epizody. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E02S02E15 ⤶ Asi nutně potřebuji spin-off s mladým Jackem na střední :D. Michael Welch v roli Jacka O'Neila je dokonalý a měl jsem chvíli obavu, že když se setkají, tak vesmír imploduje pod náporem hlášek. Loki pracuje za hranou asghardské etiky a podíváme se jak asi vypadalo to studování lidské rasy, o kterém se kdysi zmínil Jackovi jeden asghardský muž na jejich domovské planetě. ⤷ E04 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek tomu, že mladý fagan výborne naimitoval O'Neilla, patrí podľa mna táto epizóda medzi tie slabšie. Je príliš komediálne ladená a v podstate v nej o nič nejde. Námet zapracovania mimozemských únosov s Asgardmi bol nevieryhodný. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mých oblíbených epizod ze 7. série, hlavně díky slušnému hereckému výkonu mladého O'Neilla. Taky celý nápad s mimozemskými únosy ze strany Asgardů je zajímavě vložen do seriálového univerza, v 5. řadě byli naťuknuty problémy Asgardů s reprodukcí a tady vidíme, jak se to snaží řešit trochu více bezskrupulózní zástupci jejich rasy. Humor mi tady nevadil, i když někdy byl až moc na úkor stanovených charakterů (briefing Carterové s piloty). ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asgardi zase úřadujou.... a stojí to za to LULW. Vtipnej a dost divnej díl. Bejt jím, tak budu radši jako nejmladší člen SG-C nebo přímo SG-1, nebo bych žil na Asgardu a pomáhal jim špatnejma nápadama třeba :D Každopádně Thor má vždycky super timing, to žeru! Mladej Jack byl supr, ale tady bych řekl, že se vyjevila jeho povaha víc na povrch. Je na všechny věčně hnusnej a má prostě ten svůj humor, kterej je v podání tohohle věku dost urážlivej + ty ksichty XD ()

Skrivan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na základnu se vloupe patnáctiletý kluk, co tvrdí, že je O'Neill. Zpočátku to vypadá jako blbost, ale nakonec tato epizoda přinese i pár zajímavých momentů a jednu novou postavu. Každopádně mladý O'Neill mi naprosto učaroval a od začátku jsem mu to prostě věřil. Perfektní herecký výkon! ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se setkáváme s Thorovým bratrem trošičku jinak než je nastíněné v Avengers. :) Řešíme morální dilema klonování, přirovnání k mytologické nepravosti a v neposlední řadě taky výborný herecký výkon Michaela Welshe v roli mladého O'Neilla. :) Krásně pochytil všechna Andersonova gesta, mimiku a fakt jsem mu od počátku postavu věřil. :) ()

Reklama

Reklama