Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prodavače Apua v dětství rodiče zasnoubili se stejně starou Indkou. Čas plynul, Apu se přestěhoval do Ameriky a na domluvený sňatek zapomněl. Ale nezapomněla jeho matka, která na sňatku trvá. A tak Apu vymýšlí lest, jak se svatbě vyhnout, a jeho nejbližším poradcem není nikdo jiný než samotný Homer. (Česká televize)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá epizóda je síce o Apuovi, ale najlepšie chvíľky tu má Homer. Dá sa povedať, že z tohto hľadiska ide o jednu z najvtipnejších epizód vôbec. Homer s hlavou slona a štyrmi rukami, jeho súboj so slonom, rady Apuovi ohľadom dohodnutého manželstva, to sú proste hajlajty Simpsonovcov aj počas zlatej éry seriálu. Nechýba dojímavé finále, keď si konečne aspoň jeden zo starých mládencov tohto mestečka našiel nevestu. A dokonca na úrovni. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky tomuto dílu se začnete těšit do domova důchodců. Vočko vám navíc poradí spolehlivý prostředek na těžkou depresi a dozvíte se, jak dělá bůh Ganéša. I když Kristus je Kristus... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch dílů, co jsem viděl nejednou, ale nikdy tu nezanechal komentář. Teď jsem si epku rád připomněl, pobavil se hlavně Homerovým pobytem v důchoďáku a zasteskl si, že Apu už není pár let součástí seriálu kvůli zbytečnostem ohledně údajného rasismu. ()

Reklama

Reklama