Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer čirou náhodou zjistí, že v opuštěné vile nedaleko Springfieldu se rekreují Alec Baldwin a Kim Basingerová. A ti mu na jeho vlastní žádost dovolí, aby jim posluhoval. Ovšem pod podmínkou, že o nich veřejnost nebude informovat. (Česká televize)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda z desiatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "When You Dish Upon a Star" (Dojazdy pre hviezdy). Homer Simpson náhodou objaví neďaleko Springfieldu luxusnú letnú rezidenciu Kim Basingerovej a Aleca Baldwina. Uživíjú si tam súkromie a kľud spolu s režisérom Ronom Howardom. Homer sa stane ich asistentom. Nedokáže však udržať tajomstvo a prezradí obyvateľom mesta, že v ich susedstve trávia dovolenku hollywoodske celebrity. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homerove eskapády na dovolenke pri jazere sú tak nebezpečné pre celé okolie, že by ste radšej pred jedenástou doobeda mali zostať doma, aj keď bude ten najväčší hic. No a potom to príde, Homer spadne priamo do postele Kim a Aleca, lepšie povedané priamo na Aleca. Títo dvaja si spoločne s Ronom Howardom robia zo seba celkom slušnú srandu, čo je veľmi sympatické. Najviac to ale schytáva Ron, až sa človek čuduje, že na to kývol. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Liza: "Slíbils nám, že pojedeme k jezeru." Homer: "Slíbil jsem vám spoustu věcí - proto jsem tak dobrý tatínek." Liza: "Splněné sliby dělají dobré tatínky." Homer: "Ty dělají skvělé tatínky..." ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mojich najobľúbenejších epizód. Je to jazda od začiatku až do konca na čele so skvelým Homerom, ktorý je pre mňa komik číslo 1. "Múžete se šoupnout? Ale já jsem ženatý. Rozmačkáte mi manžela. ....Chtěl jsem se vyhřívat v odlesku vaší slávy....Ale kde se teď budu vyhřívat? Tady rozhodně ne." ()

Reklama

Reklama