Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V napínavém gotickém příběhu ze Středozápadu se kolem mladého muže (Tom Holland) shlukují podivné existence. Ale on je připravený chránit svoje blízké. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (409)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z vidlákova typu Fargo, v ktorých zlí ľudia robia kruté činy, ale toto sa neskutočne tiahlo. Už prvá hodina ma totálne zmorila a druhú polovicu som musel pretáčať. Postavy boli neznesiteľné vidlácke pošahané alebo náboženské archetypy obsadené hercami, ktorých nemusím, takže ma dvojnásobne srali a čím ďalej tým viac mi bolo jedno kto koho zabije a koniec som úplne odzýval. Pre mňa to je veľké sklamanie a totálna nuda. Má to atmosféru a tempo jak divné európske arty. 4/10. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Nejsem moc fanoušek voiceoverů, protože lazy storytelling, ale vždycky jednou za čas je to použitý někde, kde to fakt funguje, kam se to hodí. Povedlo se to v Assassination of Jesse James, povedlo se to tady. Nicméně mám radost, a myslím, že to je daný tím scénářem, ale převážně těma hercema, že i když má každá postava poměrně málo prostoru, tak jedna scéna, jedna replika, jeden jejich akt.. je dokáže tak dobře vystihnout, definovat, že to stačí. A pak vás stejně dokážou ještě překvapit. Díky za tenhle film, i když by mu slušelo kino, a to nejen to v Thermalu. A díky za ten netflix, že dává ještě peníze na takovýhle filmy. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zasa jeden ten z filmov, ktorý prepája na prvý pohľad neprepojené postavy a osudy. Kvalitne zahraný príbeh, zložený z malých príbehov, ktoré však neprinášajú vlastne vôbec nič zaujímavé. Film na ktorý si na druhý deň nemáte šancu spomenúť. Samozrejme potešila Riley Keough, ktorá skôr či neskôr získa status skvelej herečky pre hlavné role. Zatiaľ boduje hlavne v tých vedľajších. No a Robert Pattinson tak nejako ide cestou Leonarda DiCapria. Od miláčika pubin sa viac a viac začína presúvať do pozície skvelého herca po ktorom čoraz častejšie budú siahať áčkoví režiséri (odporúčam film Maják). ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé príbehy nemali dokonalé prepojenia a navyše sa dali vopred pomerne ľahko odhadnúť. Finálna scéna mi už prišla ako mierne odfláknutá a vykalkulovaná, ale napriek všetkým týmto výčitkám mi The Devil All the Time fakt sadol. Zaujal ma jeho príbeh, osud hrdinov a skvelí herci v netradičných rolách. Palec hore dávam najmä za Roberta Pattinsona, Jasona Clarka a Billa Skarsgårda. Moje sympatie si ale získal aj Tom Holland so svojou postavou chlapca, ktorému osud dával neustále pod nohy polená. S prižmúrením oka dávam tejto netradičnej drsnej paródii na amerických rednecks a náboženských fanatikov 4/5. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je dost věcí špatně, alespoň po morální stránce. Sledujeme osudy různých lidí napříč dvěma dekádami. Vše začíná v roce 1945. Arvina sledujeme už od mala a s ním i jeho okolí. Najdeme tu spoustu známých herců. Osud většiny postav se různě prolíná díky náhodným situacím ve stylu Farga. Přesto, že se většině postav dějí zlé věci, se alespoň Tom Holland snaží některé napravit. Skvělý je i Robert Pattinson jako chlípný farář. I přes tu bezmoc si nakonec můžete říct, že ti zlí dostali, co pro to. Moc nevím, k čemu to přirovnat. Místy to byla dost síla... "Já vás nechci zastřelit!" ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • Donald Ray Pollock (autor knižní předlohy) vyrůstal ve městě Knockemstiff ve státě Ohio, kde se část děje odehrává. Donald Ray Pollock je zároveň vypravěčem filmu. (cihlenka)
  • Jako inspiraci pro ztvárnění své postavy Robert Pattinson (Rev. Preston Teagardin) sledoval videa amerických televangelistů (křesťanský ministr, šířící víru skrze televizní vysílání). (cihlenka)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama