Reklama

Reklama

Loki - Season 2 (2023) (série)


Srdce TVA (S02E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Temporální usměrňovač kolabuje, nicméně Loki, Mobius a Sylvie mají Varianta Toho, jenž zůstal. (Disney+)

Recenze (33)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po místy otravné minulé epizodě přichází vlastně docela příjemné překvapení. Dostaneme (očekávané) vysvětlení jistého klíčového momentu z první epizody, dost postav si musí vybrat stranu, ke které se přidají, a dokonce se tu začíná brutálně umírat. Jen ty dialogy a technobláboly jsou pořád k nevydržení. ()

Yhorm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dialogy výborně pasují a jsou vtipné. Postavy mají hloubku. Celý díl má dobré tempo a příjemný dějový spád. Chvílemi se zde dějí zdánlivě absurdní situace podobně jako třeba ve " Stoparově průvodci po galaxii" těžko některým uvěřit, ale vtipné provedení a designově neotřelý sci-fi grafický visual dává seriálu grády a vlastní originalitu. Seriál Loki považuji za jeden z nejlepších poslední doby podobně jako Mandalorian. Scénář Lokiho je napsaný opravdu velice dobře, jak dějová linka, tak postavy a dialogy. Plus tento díl byl na výbornou. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: TVA sa zmieta v chaose z preťažených časových vlákien. Mobius a Loki priviedli "Toho, kto zostáva" aby za pomoci jeho DNA otvorili dvere k vláknam a pokúsili sa ich stabilizovať. Čo ak tento plán zlyhá? Prevedenie: Po dlhej dobe som hrdý, že som fanúšik Marvelu, to čo v poslednej dobe pľujú do sveta je jeden odpad za druhým ale toto je majsterstuck. Akcia, napätie a emócie zasadené do nostalgického prostredia TVA. 92% ()

betyvlckova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta krávo všechny ty 5 hvězdičkové hodnocení a recenze jsou fakt mimo. Upřímně vůbec nemám chuť v týhle patlanině pokračovat, která neví jestli má být haha funny komedie nebo sakra velké drámo viz konec. Pokud to druhé tak se solidně směju. Tuhle sérii ještě zkouknu, pokud ale bude nějaká třetí série což je víc než možné, jelikož marvel fanouškům tahle blbost zřejmě stačí, tak já se dál neodvážím... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Směsice rádoby chytrých vět, které mají dávat nějaký smysl, ale i po několikátém a pečlivém zhlédnutí zjistíte, že postavy melou naprosté nesmysly. Rádoby vědecké věci TVA jsou naprosto mimo. Druhá řada je jedna velká katastrofa, kterou vede přehlídka béčkových a nudných postav v čele s postavou, která byla ještě před pěti lety fajn. Koukat na neustále utrápený obličej Toma Hiddlestona mě už počtvrté za sebou nebaví. Klaďas mu nesluší a tečka. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě jsou zmíněny události filmu Thor (2011). (Knowho)
  • Ouroboros (Ke Huy Quan) v jednu chvíli řekne Victorovi (Jonathan Majors): „Je to jako had, co požírá svůj vlastní ocas,“ což je odkaz na jeho jméno Ouroboros. Ouroboros je symbol ze starověkého Egypta a představuje cyklickou podstatu všech věcí, nekonečný návrat od konce k začátku, sebezničení a sebeobnovu (znovuzrození). (Hovadin)

Reklama

Reklama