Reklama

Reklama

Loki - Season 2 (2023) (série)


Srdce TVA (S02E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Temporální usměrňovač kolabuje, nicméně Loki, Mobius a Sylvie mají Varianta Toho, jenž zůstal. (Disney+)

Recenze (33)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po místy otravné minulé epizodě přichází vlastně docela příjemné překvapení. Dostaneme (očekávané) vysvětlení jistého klíčového momentu z první epizody, dost postav si musí vybrat stranu, ke které se přidají, a dokonce se tu začíná brutálně umírat. Jen ty dialogy a technobláboly jsou pořád k nevydržení. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minutka ukáže Ravonně, že kdysi vládla s Kangem pak ji, ale Kang podvedl a vymazal všem paměť a nabídne jí, že mohou vládnout spolu . Mezitím Timely přijde do Tva a oni mají plán někoho tam poslat , aby ten tok času roztáhl a nevybuchlo to. Ravonna s Minutkou se dostanou do vězení pro členy Tva kde jim nabídnou buď  to, že půjdou s nimi nebo zemřou s nimi jde jen Brad co chce  zpět ´´nový,, život zbytek zemře a oni unesou Timelyho   pak se dostanou nějak do nastavení tva a Minutka to sabotuje. Loki hledá Timelyho (mezitím vymažou Ravonnu Minutka zmizí jelikož dělají restart systému) a pak se objeví další Loki a vymaže ho jde do velení tva a nabídne se , že roztáhne ten tok času Timely chce , ale jít tak jde a vymaže ho to a pak vše vybuchne. Nejlepší na tom je ten začátek a konec bohužel jak člověk už zná a má nakoukané Marvelovky tak ví, že nejspíše všichni přežijou nedivil bych se kdyby žila jak Minutka tak i ta Ravonna. 60 procent Nejlepší komentář betyvlckova jedna z mála normálních co tu je a neudělá se z kdejaké marvelovky ()

Reklama

Yhorm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dialogy výborně pasují a jsou vtipné. Postavy mají hloubku. Celý díl má dobré tempo a příjemný dějový spád. Chvílemi se zde dějí zdánlivě absurdní situace podobně jako třeba ve " Stoparově průvodci po galaxii" těžko některým uvěřit, ale vtipné provedení a designově neotřelý sci-fi grafický visual dává seriálu grády a vlastní originalitu. Seriál Loki považuji za jeden z nejlepších poslední doby podobně jako Mandalorian. Scénář Lokiho je napsaný opravdu velice dobře, jak dějová linka, tak postavy a dialogy. Plus tento díl byl na výbornou. ()

betyvlckova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta krávo všechny ty 5 hvězdičkové hodnocení a recenze jsou fakt mimo. Upřímně vůbec nemám chuť v týhle patlanině pokračovat, která neví jestli má být haha funny komedie nebo sakra velké drámo viz konec. Pokud to druhé tak se solidně směju. Tuhle sérii ještě zkouknu, pokud ale bude nějaká třetí série což je víc než možné, jelikož marvel fanouškům tahle blbost zřejmě stačí, tak já se dál neodvážím... ()

Langosos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostě WOW. Nemohu uvěřit co seriál LOKI dokáže vykouzlit za naprostý BANGER. Tam kde se poslední dvě epizody snažili hlavně o konverzace a budoucí buildup druhé série se ukázalo v naprosto skvěle odvedenou práci. Kamera, málo střihů, více emocí v jednom záběru mi dělalo obrovskou radost vidět jak místo toho, aby jako každý seriál od marvelu každou epizodou pomalu upadal, tak tady je to úplně naopak. Hiddleston a Wilson si to neskutečně dávají, konverzace s Ke Huy Quanem a Majersem jsem si liboval jak to jen šlo. A opravdu se nemohu dočkat na ty poslední dvě epky, který to snad nádherně zakončí... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Ouroboros (Ke Huy Quan) v jednu chvíli řekne Victorovi (Jonathan Majors): „Je to jako had, co požírá svůj vlastní ocas,“ což je odkaz na jeho jméno Ouroboros. Ouroboros je symbol ze starověkého Egypta a představuje cyklickou podstatu všech věcí, nekonečný návrat od konce k začátku, sebezničení a sebeobnovu (znovuzrození). (Hovadin)
  • V epizodě jsou zmíněny události filmu Thor (2011). (Knowho)

Reklama

Reklama