Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tu. Je to tu a ja vôbec nie som sklamaný, práve naopak, som príjemne prekvapený. Za prvé musím podotknúť, že herci hrajú skvelo, Owena Wilsona milujem a Tom Hiddleston si to tiež dosť dáva. Tiež sa mi páči, že sa nám konečne navrátil starý Loki, tak ako ho poznáme z jednotiek Avengers a Thora. Táto verzia Lokiho mi fakt sadne (možno je to jediná verzia Lokiho, ktorú mám rád), v Thorovi 3 už mi prišiel ako taký meme materiál. Chválim aj dobré spracovanie, ktoré sa pozitívne líši od klasických Marveloviek a ukazuje nám, že MCU dostane konečne kvalitný seriál. Som zvedavý, čo nám prinesie nasledujúcich 5 epizód. 9/10 ()

Swannie 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý začiatok. Sedelo mi vyváženie vtipných scén s tými vážnejšími až emotívnejšími, akciu osobne príliš nepotrebujem. Absolútne milujem filmy a seriály, s ktorými sa narába s časom, takže to je u mňa vždy veľké plus. Hiddleston a Wilson sú osobitne aj spolu výborní, takisto sa mi veľmi páči vizuál seriálu a to, že sa zrejme Marvel opäť bude s divákmi kinematograficky trochu pohrávať - menej než pri WandaVision a zrejme viac, než pri The Falcon and the Winter Soldier. Piatu hviezdičku dávam za úžasnú hudbu a záverečné titulky - vďaka nim som si tú epizódu pozrela rovno dvakrát. V každom prípade sa nechcem tešiť príliš skoro a som zvedavá, ako sa bude seriál vyvíjať ďalej. Či pôjdu ambicióznejšou cestou ako WandaVision, alebo ostanú tradične marvelácky. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dostávame sa do doby kedy Loki zmizol s Teseractom z centrály Avengers. Dostal sa púšť kde ho našli páni času a obvinili ho, že narušil posvätnú časovú linku a stáva sa tak Variantm, ktorého treba vyresetovať. Avšak jeden z aganetov verí v jeho prínos v prípade oveľa horšom ako je ten jeho. Prevedenie: To, že sa nám pred očami buduje ďalšia vesmírna sila, ktorá má svoje vlastné univerzum, nám jasne hovorí, že Lokiho príbeh to zostávajúce MCU veľmi nezmení a teda je skôr takou jednohubkou ako plnohodnotným sekvelom posúvajúcim dej. To však nič neuberá na atraktivite a dokonalej atmosfére prvého dielu. 75% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě tomu dám šanci, ale příliš spokojený nejsem. Myšlenka předurčenosti mi trochu kazí předešlé příběhy MCU. Řekněme, že by se třeba Thor vzdal a nebo nechal zabít. Také ho vyresetují, aby vše proběhlo hladce jak to má úřad ve složkách? A nebo co kdyby Thanos nakonec přeci jen vyhrál? Také by se dostal do tohoto vězení, kde by byl stejně bezmocný jako Loki?? Proto tento nápad časového úřadu příliš neoceňuji a než jsem se sledováním začal, doufal jsem v nějaký zvrat v případě Lokiho smrti a ono z toho asi nic nebude. Mimo to jsem se těšil na svého oblíbeného záporáka v plné kráse. Na nahánění uprchlého vězně po celém vesmíru a propracované akční scény na které jsme již všichni zvyklí, ale bohužel je zde zoufale bezmocný a nevidím v jeho snažení velký potenciál, neboť je pouze předurčen ke svému osudu a tím kompletně svázán. Nuž uvidíme co se odehraje v druhé epizodě, ale další 3 hvězdy už nevydržím a popřípadě udělám za sérií tlustou tečku. 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím 6 z 10 výše nejdu je tam více otázek než odpovědí například proč Lokimu z roku 2012 pouští život i toho druhého Lokiho? tak uvidíme co odpoví. Dále nechápu proč záporný Loki cestuje do 15 a výše století co tam jako mění za čas a k čemu to je? Jediný výrazný pozitiv co si z toho odnáším je to,  že spoiler Loki zavedl nevědomky temné elfy ke své matce a oni ji zabili. Dám zatím 60 nečekal jsem nic tak, že nejsem ani zklamaný ani nadšený to hodnocení je uvalené jako vždy na csfd u každé marvelovky. 60 procent ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Nápoj s názvem The Josta, který pije agent Mobius (Owen Wilson), byl ve skutečnosti jedním z úplně prvních prodávaných energy drinků v letech 1995 až 1999. Společnost Pepsi však přestala nápoj prodávat bez udání důvodu. (NiWi)
  • Vzhled TVA byl inspirován stereotypními vládními kanceláři ze 60. a 70. let. TVA též používá stejně zastarale vypadající technologii, od přístrojů po papíry či vzhled budov a místností. (NiWi)
  • Výhružka: „Vykuchám tě jako rybu, Casey,“ je odkaz na stejnou hlášku z filmu Vřískot (1996). (NiWi)

Reklama

Reklama