Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Walker sa nechal uniesť a svojím činom značne skomplikoval život sebe i Samovi s Buckym. Všetka ich snaha o urovnanie záležitostí po dobrom sa zdá stratená. Obaja navyše majú mnoho vecí, ktoré musia vyriešiť. A zatiaľ sa Karli, len upevnená v názore, že svet je nutné zmeniť, chystá na záverečné zúčtovanie... (ČSFD)

Recenze (48)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel momentálně nejslabší díl ze série. Po cca 10 minutách kdy bojuje Falcon Winter Soldier a Walker se to vyšťaví a dostaneme jen rasistické hovna typu Kapitán Amerika nemůže být černý jelikož vláda Usa to nedovolí a i kdyby byl tak nikdo normální by tu pozici nevzal. Zema zde odvezou do raftu a nic už nepředvede a scény s Walkerem u soudu co mohly mít potenciál jsou zbytečně zkrácené. 2 hvězdy za Batllestarovu rodinu a jedna za dárek od Wakanďanů , i když nevíme co to je (asi nové křídla tipuji). Jinak je tam potitulková scéna. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesná analogie na první díl. Nadchne povedeným akčním začátkem, načež se utopí v přátelských pokecech a pracovních montážích. Ony ty bonding momenty nejsou zlé, ale pokoušet se jimi zaplnit celou jeden díl, natož předfinálový setup, byl hodně špatný nápad. Navrch to zabíjí Samova sestra, jakožto extrémně nudná postava, která z neznámého důvodu (jeden mě napadá, ale radši si ho nechám pro sebe) dostává přemrštěné množství screentimu. Je snad ještě horší než záporačka Karli, i když u té za to z velké části může nevýrazná herečka s příšerným hekavým hlasem. Po dobrém rozjezdu v 3 a 4 epizodě je tohle rána pod pás. No a bezbarvý konec korunovala další, v pořadí již druhá antirasistická narážka, která už vážně zahýbala s mojí trpělivostí. Jestli Marvel začne veřejně podporovat tuhle BLM maškarádu, tak s ním končím nehledě na deset krásných let v tomto univerzu. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký návrat ke schématu první epizody, kterou jsem si náramně užil. Škoda Walkerova slabého build-upu v prvních třech epizodách, protože v posledních dvou je docela pochopitelný. Celá linka s revolucionáři je celkem o ničem (ani ne tak vyzněním jako spíše tím, jak je napsaná), ale jinak jsem se bavil. Tam, kde budou mnozí nadávat na nudu, tam já byl spokojený. Pokud jde o chemii Buckyho a Sama, funguje nejlépe v civilní rovině, a tady jsme si interakce mezi nimi užili náramně. Tréninková sekvence ke konci epizody byla sice klasickým super hrdinským patosem, ale ve finále, proč ne. Ostatně, celá podstata existence Kapitána Ameriky je tímto patosem dost příznačná. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Túto epizódu som si náramne vychutnal. Opäť sme sa vrátili ku štýlu v akom sa niesla prvá epizóda, ale táto epizóda bola lepšia, hlbšia a viac domyslená. Úvodný súboj bol skvelý, vidíme aký schopný a silný je John Walker. Wyatt Russell exceluje v tejto roli ,,záporného" Captain America, veľmi sadol do tejto role, ale priznám sa, že je mi ho občas ľúto, mal to ťažké v boji a to ho poznačilo plus to sérum mu k dobrote veľmi nepomohlo zahmlilo mu zdravý úsudok a všetko čo robí či už dobré alebo zle považuje za správne. V tejto epizóde veľmi fungovala chémia medzi Buckom a Samom. Scéna na lodi a u Sama doma patrila podľa mňa medzi top scény tohto seriálu doteraz, toto veľmi vyšlo. A teším sa už na finále a ako to všetko skončí. Veľká škoda, že táto mini séria má len 6 epizód ale aspoň sú dlhšie, niečo ako mini film. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně už mě ten seriál začínal nudit.. Ale zase přišla dobrá interakce mezi Buckym a Samem to pěkně rozproudila. Při práci na lodi jsem se při tomto seriálu poprvé i zasmál :o. Ale John Walker nezklame, zase potvrdil, že má držku, tak leda na to, aby mu ji pořádně rozbil Goon! Strašná postava s ještě horším obsazením... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

  • Po soudu přijde za Johnem Walkerem (Wyatt Russell), který byl zbaven titulu Captain America, Valentina Allegra de Fontaine alias Madame Hydra (Julia Louis-Dreyfus), která se v Marvel Comics poprvé objevila v sešitu „Strange Tales #159“. Byla vytvořena Jimem Sterankem. Valentina je v komiksech dlouholetá agentka S.H.I.E.L.D.u, kde měla i romantický poměr s Nickem Furym. (martincze111)
  • Název epizody odkazuje na komiksovou sérii „Truth: Red, White & Black“, která se zaměřuje na Isaiaha Bradleyho. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama