Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Walker sa nechal uniesť a svojím činom značne skomplikoval život sebe i Samovi s Buckym. Všetka ich snaha o urovnanie záležitostí po dobrom sa zdá stratená. Obaja navyše majú mnoho vecí, ktoré musia vyriešiť. A zatiaľ sa Karli, len upevnená v názore, že svet je nutné zmeniť, chystá na záverečné zúčtovanie... (ČSFD)

Recenze (48)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

By mě zajímalo, jestli to, že Ušatej Rypák dostal přes paprče bylo díky nevoli fanoušků, nebo se s tím počítalo předem. Každopádně ani to epizodu nezachránilo. Rozbředlejší a otravnější nálož keců si snad schovávali pro jednu epizodu naschvál. Takže prakticky stačí se podívat na prvních 10 minut a pak můžete skočit na další epizodu. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě vydařená epizoda, pomalé tempo mi vůbec nevadilo, naopak. Čím víc je mi ústřední dvojice postav sympatická, tím víc mě baví jen tak sledovat jejich život, různé menší momenty, na které v Avengers apod. není čas. Sebastian Stan dokazuje, že by si zasloužil i nějakou velkou sólo roli, a Anthony Mackie dokonale ztělesňuje jednoho úplně obyčejného chlápka... který ale vlastně zas až tak obyčejný není, skutečně tu silou své vůle, srdce i charakteru dorůstá do Capových kalhot!:)) Jediné negativum vidím v hlavní záporačce, vůdkyni jakéhosi pseudo odboje, která má tak neuvěřitelně naivní/nesmyslné proslovy a úvahy, že působí chvílemi až hloupě... Více recenzí nejen ze světa Marvelu čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední epizoda nám dopřála oddechu od jinak nepřetržité akce, tedy kromě vynikající úvodní bitky na nádraží na Žižkově. Jinak se toho vlastně v epizodě nestalo, figurky byly rozmístěny na své pozice, kde je uvidíme ve finále. U seriálů to tak bývá. Asi chápu ono rozčarování některých diváků, kteří asi podobnou epizodu nečekali, ale osobně mi nevadila. Opět speciálně vyzdvihnu Carla Lumblyho, jeho herectví v této sérii je naprosto prvotřídní a příběh Isaiah Bradleyho je srdcervoucí. Jinak jsme půlku epizody strávili opravováním lodi, přičemž linka s lodí jako taková mě přestala bavit po první epizodě, ale tady dala Samovi a Buckymu možnost chvíli žít normálně a opět se trochu více sblížit, dostali krásné osobní momenty, a to platí dvojnásob i pro začátky Samova tréninku, tento rozhovor byl skvělý. oba ukazují, že si vlastně věří, a že si mohou navzájem pomoct, zjišťují, že mohou být fungujícími parťáky. Rozhodně to nebyla nejsilnější epizoda, ale nebyla tak strašná, jak zde někteří avizují, 7/10, trochu slabší 4 hvězdy. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký návrat ke schématu první epizody, kterou jsem si náramně užil. Škoda Walkerova slabého build-upu v prvních třech epizodách, protože v posledních dvou je docela pochopitelný. Celá linka s revolucionáři je celkem o ničem (ani ne tak vyzněním jako spíše tím, jak je napsaná), ale jinak jsem se bavil. Tam, kde budou mnozí nadávat na nudu, tam já byl spokojený. Pokud jde o chemii Buckyho a Sama, funguje nejlépe v civilní rovině, a tady jsme si interakce mezi nimi užili náramně. Tréninková sekvence ke konci epizody byla sice klasickým super hrdinským patosem, ale ve finále, proč ne. Ostatně, celá podstata existence Kapitána Ameriky je tímto patosem dost příznačná. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začiatok fajn súboj v trojici, potom taký skôr sociálny komentár a nakoniec príchod nášho frantíka ktorému San skurvil plány ešte v prvom dieli. Hej a nový cap síce dostal vyhazov ale očividne to nežere. No a začínam nadobúdať taký pocit, že viem kto je ten tieňový prostredník. A objaví sa aj tá potvora ktorá sa objavila na konci black widow pri Jelene. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

  • Poté, co Sam (Anthony Mackie) přinese svá poškozená křídla Torresovi (Danny Ramirez) k opravě, řekne mu, aby si je nechal. V komiksech se Torres stal Falconem. (Kubaaa97)
  • John Walker (Wyatt Russell) je postaven před soud, aby se zodpovídal za své zločiny jako Captain America, stejně jako v komiksech. (Kubaaa97)
  • Když během tréninku běží Sam (Anthony Mackie) okolo svých synovců, tak řekne: „All day man.“ Jedná se o odkaz na Stevovu (Chris Evans) frázi: „I could do this all day.“ (Kubaaa97)

Reklama

Reklama