Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate Bishopová se ocitne uprostřed zločinného spiknutí a přiměje Hawkeye vystoupit z ústraní. (Disney+)

Recenze (48)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezdielam tunajsie nadsenie. ;) Strazcovia opat i v tomto kusku budu absentovat periferne videnie. Vyzera to, ze sa Marvel tentokrat zameriava na svoje teen obecenstvo....zatial rodinny film s mnozstvom logickych preslapov a chabej kamery. Renner v pohode, ale neviem, ci bude jeho part postacovat na utiahnutie celej tej slabej omacky a herectva okolo neho. On je pre mna zatial jednoznacne jedinym lakadlom serial vobec pozerat. Hailee, hoci uz 24-rocna na mna svojim vystupovanim zatial posobi ako 16-17-rocna pubertiacka, nuz a "zaujala" i dcerka Hawkeye-a Ava Russo. Nekomentujem vyzor, ale vyraz. A ten, odpustite mi, vdaka tym zvlastnym "zivym" peram posobi velmi neprirodzene. Celok - max 40% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší z Avengers hrdinov, ktorý sa nikdy nedočkal vlastného filmu či seriálu, len nesie jeho meno počin na predanie štavety mladším budúcim hrdinom. Je to škoda. Na druhej strane, pôvodní herci už sú vo veku, kedy chcú hrať skoro len v serióznych veciach a tak väčšinou sledujeme rodinnú drámičku a len dúfame, že bude zábavou a hrdinstvom vykúpená, než nás omrzí úplne. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufání že ty televizní komiksovky s ex-filmovými hrdiny budou lepší než než ty klasické břečky jako Stargirl, Arrow a Agents of Shield bylo zjevně bláhové. Loki u jehož tvorby někdo chvíli i přemýšlel byl evidentně omyl který se nebude opakovat, tohle je prázdná výplň televizního času na kterou se za pár let milostivě zapomene. A to jsem si zoufal jak se ti Defenders nepovedli, ono snad i to nejhorší z Netflixu je na Disney+ moc vysoká laťka. 4/10 ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První setkání s hlavními hrdiny je poněkud rozporuplné a ke sledování dalších dílů mě nenalákalo. Svou roli v tom hraje fakt, že nemám rád Jeremy Rennera a potažmo postavu Hawkeye. Akce je typicky hollywoodská, tedy rychlý střih, takže nejde poznat, co se děje na obrazovce. Kromě toho se všechno odehrává ve tmě. Když se nad tím tak zamyslím, jak dokáže holka zmlátit 100kilové borce (kteří navíc nepoznají, že nebojují s chlapem)? Ano, údajně má od 15 let černý pásek v karate, ale i tak... A proč si borec sundává masku na veřejnosti? Logicky to nedává žádný smysl, ale scénáristé nám museli ukázat, jak vypadá, abychom si ho zapamatovali pro příště. Nedá mi to, abych se nerýpnul. Jakým způsobem se prosím mohla zřítit ta věž se zvonem? Bylo to snad tím, že byl zvon jen na ozdobu a nemělo se s ním zvonit? Pokud ano, proč měl srdce? A jak přesně funguje zatahovací meč? Kam se zatáhne čepel? Určitě ne do rukojeti, ta je příliš krátká. Možná je zatahovatelný proto, aby šel snadno schovat do kapsy u kasa. Mrk, mrk. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Imf o tom tak pekne básnil v Moviezone, že som po dlhej dobe riskol nejaký Marvel seriál, ale už mi Marvelovky fakt lezú krkom. To neustále skákanie medzi vážnou scénou, ktorú musia hneď zhodiť nejakým trápnym vtipom, lebo typický Marvelboy by asi neprežil na to čumieť bez trápnych vtipov. Oproti filmom tu naviac chýba aj tá megalomanská akcia, ktorá často zachráni akékoľvek slabšie Marvelovky, takže čo tu ostalo? Za mňa nič. Nechápem, kto na to čumí a čo ho na tom baví. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Když herec Tonyho Starka (Aaron Nedrick) v muzikálu „Rogers: The Musical“ zpívá o shawarmě, tak se jedná o referenci na scénu, v níž Avengers jí v restauraci shawarmu po invazi New Yorku ve filmu Avengers (2012). (Kubaaa97)
  • Hawkeyův (Jeremy Renner) horšící se sluch odkazuje na komiks „Hawkeye Vol 4 #15“ z roku 2014. V tomto sešitě Hawkeye přišel o sluch poté, co mu Clown vrazil šípy do obou uší, což vážně poškodilo jeho střední a vnitřní ucho. (Kubaaa97)
  • V úvodním logu Marvel Studios můžeme poprvé vidět Shang-Chiho (Simu Liu). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama