Reklama

Reklama

Epizody(13)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle není o nějaké spravedlivé pomstě, jako hrdina se štítem a není to ani o zajímavé či nějak zábavné hlavní postavě, která dokáže získávat schopnosti pomocí požírání ostatních (jako třeba tady). Tohle je jenom další béčkový isekai harém, který je už ze začátku naprosto okleštěný o jakýkoli úvod a vysvětlení o co hlavnímu hrdinovi a jeho spolužákům jde,co tu vlastně dělají, co má tohle místo za problémy... Tohle vše se naprosto krkolomně (ne)vysvětluje během celého děje, až do okamžiku, kdy hlavní hrdina prostě vychrlí šílenou změť informací na paní učitelku a já se drbu na hlavě, kde k tomu všemu vlastně přišel... Místo nějaké příběhové expozice se tu sbírají děvčátka do harému, leze se do dungeonů, protože tam je schovaná ta největší moc, která prý může hlavního hrdinu dostat domů a řeší se nějaké globální problémy, o kterých divák do poslední chvíle ani neví, že tady vlastně jsou. Hlavní hrdina je samozřejmě nejvíc cool a i když má "jen" transmutační schopnosti, tak to v praxi znamená, že si může vytřít řiť i se samotným MacGyverem, protože udělat z hovna bombu je sice epické, ale vytvořit jen tak ze vzduchu protitankové dělo, polní jeep a jiné užitečné věci - to je prostě jiná liga. Ale i tohle bych dal, protože magie je přeci všemocná, ale pak jsou tu ty souboje a hlavně CGI. Boha to je takový hnus! Kombinace klasické animace a CGI tady ani v nejmenším nefunguje, monstra působí hodně nereálně, pohyb v soubojích je naprosto marný - zkrátka tohle rozhodně není to, na co bych se chtěl v těch nejvypjatějších chvilkách dívat. Proč jsem tedy vydržel tak dlouho? Protože jsem se snažil přijít na to, co na tom někteří mí oblíbení uživatelé vidí! A co jsem dostal? Pětihvězdičkový anální kolík v dračí řiti a dalšího pokémona, tedy pardon dívku, do party... V patnácti by mě to možná i bavilo a kdybych neviděl hromady isekaiů a harémů, tak bych třeba i pěl o nějaké výrazné originalitě, ale takhle tady není pro mě nic extra a mizerná akce a ani šeredné souboje to nemůžou zachránit. Drop po 9. díle a víc jak 3,5/10 nedám. ()

Ymbecill 

všechny recenze uživatele

Jedná se o dílo s různými extrémy. Na jednu stranu se divákovi dostane solidního procesu zesilování hlavního hrdiny… na druhou stranu to kazí nesnesitelný cringe - budiž příkladem zjaponizovaná verze potupného konce Wantleyského draka v devátém díle. Dovolil bych si doporučit E1-5. V pozdějších epizodách autoři už jen sklidí, co zaseli v první pětici a místo budování příběhu se věnují formování harému. Oceňuji, že protagonista má jeden vážný vztah se vším všudy, i tak se ovšem kolem něj nashromáždí skupina uslintaných ženštin. Narazíte na kopec šíleně trapných, absurdně ujetých scén, kdy nakonec jedna druhé vyhlašují válku o to, která MC užene dřív… v jeho přítomnosti, i přes fakt, že je šťastně ženatý. Co se děje týče, seriál se snaží nastínit jakousi křivdu, jež hlavního frajera popudí k bezohlednému chování podobně jako v Rising of the Shield hero, což vede k překvapivě uspokojujícímu zadostiučinění. Konec uzavře zápletku z první epizody a nepopuzuje diváka k lačnění po dalším obsahu. Bohužel musím upozornit na katastrofálně nevzhledné 3D CGI většiny monster, díky němuž jsou významné souboje nekoukatelné. Pokud jsem vás konečně odradil, nezoufejte a zkuste následující vyjmenované snímky. 5/10 BONUS: Jen malé množství isekai-ů servíruje uzavřenou zápletku v rámci jediné série, aniž by se nuceně snažily navnadit na další sledování. Patří k nim Arifureta [4/9], Cautious Hero [6/9] nebo How NOT to summon a Demonlord [8/9]. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bere si to vlastně všude možně a ani se to tvůrci nesnaží zakrývat, takže tu máme hlavní postavu, která je nápadně podobná někomu z jiného anime (hádejte sami), ruku má stejnou jako hrdina dalšího anime, zbraně co používá už jsme viděli zase v jiném anime atd. |  Dějově to lze rozdělit na dvě části, v první je to survival v labyrintu a seznámení s Yue. V druhé pak budování týmu a klasické "hrdinské" cestování z místa na místo. |  Je to o něco dospělejší než většina žánrové konkurence a od chvíle, kdy tu dojde k veřejnému análnímu zneuctění draka, jsem věděl, že tvůrci nemají žádné zábrany. |  Bohužel dvě věci to srážejí. První je ohavné CGI monster, které dělá spoustu soubojů vyloženě ošklivých a nepřehledných (zejména v tmavých dungeonech) a pak hudba, která je absolutně mimo. Použít jako hudební podkres pro akční scény blues a jazz to je opravdu úlet a totálně se to k tomu nehodí. | I tak se to drží v nadprůměru. 65% ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Žánr isekai je v japonsku opravdu populární a na rozdíl od jiných tady dostane hrdina pořádnou nakládačku, než se dostane k moci. V rámci úvodní nakládačky napůl zešílí, takže obvykle hladký průběh získávání sil v podobných příbězích získá trochu temnější odstín a hrdina trochu psychotickou povahu. Jinak tradiční klišé mladého japonce přeneseného ze současnosti do fantasy světa, kde má porazit zlo a získat schopnosti. Pochopitelně se na něho začnou lepit místní slečny i ty přenesené z japonska spolu s ním, ale opět netradičně nejde jen o cudné svádění, ale s první z nich skončí okamžitě v posteli a bere ji jako manželku. Škoda vyloženě ohavné 3D animace některých monster do jinak pěkné klasické 2D animace a brutálně zkratkovitého příběhu. Ve výsledku nadprůměrný seriál svého žánru. ()

Reklama

Reklama