Reklama

Reklama

Recenze (3)

Lilith03 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě bezva díl. Příběh se skvěle posunul ve všech třech časových liniích, humor, ale i samotný styl seriálu mi neskutečně sedl a jednotlivé postavy taktéž. Vlastně nepamatuji na dobu, kdy by mi v seriálu nikdo nevadil, i záporné postavy mě tady nijak netrigrují. Moc se mi líbil začátek z pohledu souseda, to bylo vtipné a originální. A název epizody zabil nejvíc, tady jde vidět, že tvůrci opravdu znají ženy. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Beth Ann, Simone a Taylor. Jeden dům a tři různé dekády, ve kterých se jejich životy odehrávají a ve kterých postupně poznáváme tři důvody k vraždě. Ono sídlo je v Pasadeně, všechny tři do něj přišly s cílem, že z něj udělají šťastný domov a zaženou určité nepříjemnosti z nedávné minulosti. Manžel Beth Ann prý zemřel, než stihl „vysvětlit“, proč svou drahou podvádí. Manželova milenka (a její nová kámoška) si myslí, že ho nudila. Simone si dá první akci v cateringové dodávce, Taylor s manželem skončí ve sprše – ve třech. Úroveň tří příběhů je zatím poměrně vyrovnaná, dohromady tvoří nesourodý, ale zábavný trojlístek. Každý bude asi preferovat něco jiného, a to je jenom dobře. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani druhá epizoda mi nepřinesla žádné zklamání, časová linie z roku 1964 mi svou atmosférou silně připomíná seriál Mad Men, a to je dobře. Humor, který tvůrci v seriálu používají mi naprosto vyhovuje, příběh v žádném případě nestagnuje a střídání časových linií stále pomáhá udržovat tempo. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama