foto

Josh Clark

  • nar. 16.8.1955 (63 let)
    Bethesda, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 McFarland: Útěk před chudobou
2013 I Am I
2011 Hallelujah (TV film)
2010 Faster
2009 Family of Four
1998 Vzácný gen
1996 Společenství spravedlných
Temný druh
1994 Skaut
1992 Lady Against the Odds (TV film)
1988 Kdo seje vítr (TV film)
Velký
1981 Kent State (TV film)
Ragtime
1978 Prsty
1976 Other Side of Victory, The (TV film)

TV seriály

2019 Proven Innocent (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Poslední loď (TV seriál)
Warriors (S05E05)
2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
This Land is Your Land (S03E13)
2016 Westworld (TV seriál)
Disonanční teorie (S01E04)
Pod slupkou (S01E02)
Vražedná práva (TV seriál)
There Are Worse Things Than Murder (S03E02)
2015 Aquarius (TV seriál)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Murder in the First (TV seriál)
Bruja Blanca (S02E09)
State of the Union (S02E07)
Temný případ (TV seriál)
Kostel v troskách (S02E06)
Strážce pořádku (TV seriál)
Fugitive Number One (S06E11)
2014 Gang Related (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Revenge (S01E11)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Repairs (S01E09)
Kroll Show (TV seriál)
Maron (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Sons of Nevada (E21)
Shameless (TV seriál)
El Gran Cañon (S03E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Fulgencio (S04E13)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Třesk (S06E08)
2012 Skandál (TV seriál)
The Other Woman (S02E02)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
V centru zájmu (S01E19)
Zlé sémě (S01E18)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Všechno je jinak, vše při starém (S07E17)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Corleone (S01E18)
2005 Chirurgové (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Head Cases (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Ano (S12E09)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Friendship jedna (S07E20)
2000 Neviditelný (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Zuřivost (S06E23)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Relativita (S05E23)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Movements of Fire and Shadow (S05E17)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Weeds (S01E11)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nečekaná změna (S01E10)
Zásadní postoj (S01E09)
Parallax (S01E02)
další epizody (4)
The Client (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Spravedlnost (S01E07)
1986 Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Nurse (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2009 Záhadné nálezy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace