Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Buď vás uchvátí, pobaví, nebo znechutí. Můj případ je jasnej. /Jackass 24 Hour Takeover (2008) - 23.2.2008 vzal Knoxville a spol. útokem vysílání MTV v New Yorku a tohle z toho vyšlo. Jedná se spíš o podívanou pro hardcore fans, protože dobrých stunts je minimum - je to spíš o pohodě, rekapitulaci historie show a pravém Jackass spirit:) ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Pošuci! Nic jiného se o lidech, kteří Jackass tvoří, říct nedá! Občas se člověk zasměje, když vidí, co tam dělají. Většinou však jen kroutí hlavou nad tím, jak je "taková pí*ovina" napadla? A proč to vůbec dělají? Nepochopitelné... Proč se nechá třísknout mnohakilovým kladivem do rozkroku? Není nemocný? Pravděpodobně ano. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Tahle banda okolo Johnnyho jsou opravdu naprostí šílenci.Člověk se sám baví když dělá různé kraviny např:(rozeběhnout se proti dopr.značce hlavou a tím ji ohnout (vlasntí zkušenost)-),ale u kravin které dělá tahle banda se dostane každému obrovká porce smíchu srovnatelně,ale většinou o mnoho víc.Jackass dokáží někoho pobavit,ale také znechutit(to není můj případ).To hlavní co ale Jackass přináší je neuvěřitelná dávka humoru,který rozsévají všude kde se ukáží. 100% ---můj 100 koment a také 100 koment u tohohle seriálu. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ehm, tak čo to tu teda vlastne máme? Partia ... originálnych :) týpkov z MTV na čele s Johnnym Knoxvillom stvára prinajmenšom zaujímavé kúsky, ktoré v žiadnom prípade nie sú pre každého, ostatne aj ja som sa neraz nad nimi pozastavoval, ale vždy som sa smial na plné hrdlo a z tohto dôvodu musím dať plné hodnotenie, či už to je proti mojim morálnym zásadám, alebo nie. Suma sumárum, ja som si túto vulgárno - fekálno - šialenú show neskutočne (teda skutočne) užil. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je původcem všeho. Od stejnojmených filmů po Wildboyz nebo Viva La Bam. Zaslouží si něco takového menší hodnocení? Ja myslím že ne, stačí se kouknout jak je film oblíbený v zahraníčních kinech. Ovšem musíte mít vkus na tenhle druh humoru, někdo ho nikdy nepochopí a někdo se u toho pozvrací, ta třetí skupina se u toho bude válet smíchy. ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama