Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Super film, řekněme skoro až pohádka s jistými hororovými prvky. Skutečně váhám zda filmu dopřeju 4 hvězdy nebo dám pouze 3 jelikož film je někde úplně v prostřed onoho spektra. Užil jsem si zde prakticky vše snad jen na pár scén trochu přitažených za vlasy. Například scéna s robotem mne znechutila a už jsem chtěl, aby se jí konečně vybila baterie. 75% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Postapo svět, mladí herci, akce, barvitý vizuál a špičkově animované monstra - to je výbušný koktejl, který si zaslouží plnou pětku. Svět zde vytvořený je sice na 2 hodinách načrtnut jen povrchně a kdyby byl seriál, bral bych jej všemi deseti, ale i tak je velmi povedený a putování bylo dechberoucí. Monster bylo tolik a každé bylo jiné, lepší než to předchozí - od malých hnusných potvor po obrovské přerostlé terminy, mravence, slimáky a všechno možné, no “milovníci hmyzu” to určitě ocení. Když měl být film akční, dokázal byl akční, naopak když měl být odlehčený a vtipný, byl zase vtipný. Za mě je to výborná pecka, která bere to nejlepší z fantasy žánrovek typu LotR či Labyrint a já jsem nadšený. K tomuhle se budu určitě rád vracet. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Mrzí ma to, ale Láske a príšerám nemôžem dať 4* s čistým svedomím. Je to dojemné, milé, rozkošné a zábavné... ale nie nonstop a naopak často to upadá do trošku... nudy? Nepotešil ma ani malý priestor pre Michaela Rookera, občasná nelogickosť a od finále som čakal oveľa viac. CGI scény s monštrami sú prekvapivo kvalitné, ale je to skôr len taká povinná atrakcia (viac, než scény s gigantickými monštrami, ma zaujala poetická komorná scéna s robotom). Hlavný hrdina sympaťák, ale jeho láska nie. Pes parádny. Oceňujem soundtrack a feel good atmosféru. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, ale i na nepříliš ambiciózní wannabe oddechovku je to šíleně unylé a bez nápadu. Od dobrodružné fantasy s monstry (s potenciálně neomezeným množstvím monster) chceme zábavnou a svižnou atrakci s monstry, a ne takhle uondanou a neustále se zastavující teenagerskou pohádku, kde příběh vlastně neexistuje. Vůbec nic v tom není zapamatovatelné, efekty jsou bídné a cliffhanger hrozně slabý, s neskutečně odfláklým climaxem. Alespoň ten pes a dvojice trosečníků si získá sympatie, jinak je to opravdu hrozná nuda a charakter hlavního hrdiny už více šablonovitý ani být nemohl. 40% ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Mimořádně příjemná, pohádková záležitost. Malv1s, moje láska. Svižné, vtipné, místy dojemné, naprosto pohodová fantasy, která vyčnívá v záplavě nicotných počinů, které, nevím proč, kdejakého nedomrlého puboše ohromí. Jestli se chystá pokračování, s chutí se na něj podívám. Hezké dialogy, výborně napsaný scénář a bylo na co koukat. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • V průběhu natáčení byl Dylan O'Brien (Joel Dawson) jediný, kdo se mohl pohybovat v blízkosti psů Hero a Dodge, jenž ztvárnili roli Joelova psa jménem "Boy". Pokud bylo potřeba natočit scénu s Arianou Greenblatt (Minnow) a psy, tak Dylan nesměl být na place a Ariana byla jediná, kdo mohl se psy trávit čas. (mikki089)
  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)
  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama