Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že komediální americké seriály nejsou nic pro mě, ALE! Apple mě nicméně opravdu hodně překvapil tímto seriálem, jelikož se jim povedlo velmi zajímavým způsobem přenést moderní dobu do první poloviny 19. století v Americe. Abyste rozuměli, seriál se je situovaný do 19. století, ale postavy jakokdyby přišly z roku 2019. A možná i tento fakt mě přinutil změnit názor a seriál si užít. Scénář je velmi jednoduchý a děj plyne vcelku rychle. 10 dílů po 30 minutách není moc, zvládnuto za den, což je možná dobře. S klidným srdcem můžu tedy říct, že pokud jste na ujeté věci a nebojíte se výzev, pak zhlédnout tento seriál je absolutně žádoucí! ()

krauset 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pletení, vaření, vdavky, když si Emily Dickinson postaví hlavu, tak nic z toho dělat nebude. A nejen to z ní dělá možná nejlepší novou seriálovou postavu roku 2019. Má poem pro každý díl, který nás tematicky a emocionálně vede. Ale co je hlavní, první série Dickinson se rýmuje s úspěchem. ()

Reklama

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Dickinson byla láska hned po první epizodě. Poezii Emily Dickinson mám moc ráda, takže jsem byla na seriálovou adaptaci jejího života velmi zvědavá - a ačkoli většinou nebývám příznivce moderních zpracování, sem mi to neskutečně sedlo. Bavila mě každá epizoda, kreativita tvůrců se nezapře - už jen to, jak je do každého dílu zakomponována jedna z autorčiných básní a jak se od nich odvíjí příběh! Geniální koncept. Komedie se střídá s dramatem a za mě to je jeden z letošních nejlepších seriálových objevů. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • V čase 25:28 čeká na majitele Apple produktů, kteří budou mít poblíž svůj iPhone, zvláštní překvapení v podobě aktivování hlasové asistentky Siri. (Skarface)

Reklama

Reklama