Reklama

Reklama

Matka příroda nepřestane nikdy udivovat svými zázraky. Jako stvořitelka všeho může okouzlit nesmírnou krásou i způsobit neuvěřitelné utrpení, pokud je narušena její přirozená rovnováha. Hluboko v lesích se stalo nemyslitelné. Nedbalé využití umělých hnojiv zmrzačilo kdysi pokojnou divočinu. Tisíce malinkatých klíšťat byly zmutovány na žravé zabijáky velikosti mužské pěsti. Celá armáda krvelačného hmyzu je nyní na pochodu. Zachutnala jim krev a lidské maso. Vyhledávají živé oběti, které se stávají líhní pro jejich embrya, živící se v první fázi vývoje lidskou tkání. Husí kůži nahání, představíme-li si, co čeká na partu mladých lidí z města. Jejich prázdniny se změní v krutý boj o přežití, když jsou dostiženi strašlivým organismem, který se stále rozrůstá...rozrůstá...a rozrůstá... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (69)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Staré, béčkové horory a vubec celou tvorbu Briana Yunzy můžu. To se ovšem nedá říct o tomhle nepovedeném parazitím blábolu. Především zklame samotné ztvárnění klíšťat, které vypadají jako přebytkové zboží cikánského kolotočáře. Navíc přes to, že se invaze rozjíždí poměrně brzy, hluchých míst je otravně moc. Zklamání po všech stránkách. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tony Randel je režisér, ktorý natočil horory Hellraiser 2 alebo Amityville 1992, takže si asi viete predstaviť, ako dopadli Klíšťata. Lacné béčko s neviditeľným kastingom (vrátane Setha Greena z BuffyAustinov Powersov) a nezáživnou atmosférou. Čo-to tomu dávajú „kliešte“, ktoré sú patrične nechutné a odporné. Nechutné a odporné ale samozrejme nie je všetko (nie, ani v horore), takže na tretiu hviezdu to nevidím. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Řešit herecké výkony je zbytečnost, tohle je béčko jak bejk a pokud máte to štěstí narazit na film s českým dabingem, čeká vás absolutně bizarní zážitek podivných postav, jejich chování a neuvěřitelné smůly, co se týče vývoje událostí. Uvažte, že scénář obsahuje i dva zákeřné homosexuální kriminálníky, kteří v lese pěstují marihuanu a vraždí policajty, je tam Clint Howard a když zkombinujete špatný vliv herbicidních steroidů se skutečnými steroidy, máte z toho super klíště. Dokonalá kombinace blbého béčka, šíleného scénáře, dobře vybraného nepřítele lidstva a výborných a NECHUTNÝCH efektů od KNB, to je prostě zábavný večer u videa za čtyři hvězdy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chudáci američtí měšťáci. Sotva vypadnou z města do přírody, už jim někdo pije krev. Zábavné. Nechutné. Přesně takové, jak to má být. Dostal jsem, co jsem čekal, možná i trochu více. Jsem spokojen. Klíšťata vypadají moc pěkně, v tomhle ohledu klobouk dolů (např. prchající klíště s injekční stříkačkou zabodnutou do zad je výborná scéna). Tak příště třeba něco o filckách. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tak tohleto je ultimátní béčko se vším všudy, co k tomu patří . Ale takovýto opravdu poctivý a od srdce. Tony Randel vyměnil Cenobity a strýčka Franka za zmutovaný pijáky, kteří následkem chemické reakce narostli do větších rozměrů a jsou velmi lační po krvi. Na pomoc si přizval trio kultovních maskérů Berger/Nicotero/Kurtzman, kteří se solidně vyřádili a krví a slizem nešetřili. Zbytečný k tomu psát více, kdo si chce užít fakt zábavný béčko, kde není třeba řešit něco víc, než jen jak zabít ty zmutovaný svině, Klíšťáci jsou jasnou volbou! ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama