Reklama

Reklama

Matka příroda nepřestane nikdy udivovat svými zázraky. Jako stvořitelka všeho může okouzlit nesmírnou krásou i způsobit neuvěřitelné utrpení, pokud je narušena její přirozená rovnováha. Hluboko v lesích se stalo nemyslitelné. Nedbalé využití umělých hnojiv zmrzačilo kdysi pokojnou divočinu. Tisíce malinkatých klíšťat byly zmutovány na žravé zabijáky velikosti mužské pěsti. Celá armáda krvelačného hmyzu je nyní na pochodu. Zachutnala jim krev a lidské maso. Vyhledávají živé oběti, které se stávají líhní pro jejich embrya, živící se v první fázi vývoje lidskou tkání. Husí kůži nahání, představíme-li si, co čeká na partu mladých lidí z města. Jejich prázdniny se změní v krutý boj o přežití, když jsou dostiženi strašlivým organismem, který se stále rozrůstá...rozrůstá...a rozrůstá... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (69)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Řešit herecké výkony je zbytečnost, tohle je béčko jak bejk a pokud máte to štěstí narazit na film s českým dabingem, čeká vás absolutně bizarní zážitek podivných postav, jejich chování a neuvěřitelné smůly, co se týče vývoje událostí. Uvažte, že scénář obsahuje i dva zákeřné homosexuální kriminálníky, kteří v lese pěstují marihuanu a vraždí policajty, je tam Clint Howard a když zkombinujete špatný vliv herbicidních steroidů se skutečnými steroidy, máte z toho super klíště. Dokonalá kombinace blbého béčka, šíleného scénáře, dobře vybraného nepřítele lidstva a výborných a NECHUTNÝCH efektů od KNB, to je prostě zábavný večer u videa za čtyři hvězdy. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Staré, béčkové horory a vubec celou tvorbu Briana Yunzy můžu. To se ovšem nedá říct o tomhle nepovedeném parazitím blábolu. Především zklame samotné ztvárnění klíšťat, které vypadají jako přebytkové zboží cikánského kolotočáře. Navíc přes to, že se invaze rozjíždí poměrně brzy, hluchých míst je otravně moc. Zklamání po všech stránkách. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi postavy nebyly tak lhostejné, kdyby se to rozjelo o něco dřív a kdyby to mělo nějakou atmosféru a napětí, tak by to nebylo špatné. Jenže ono to všechny tyhle chyby a tak mám problém Klíšťata hodnotit nějak kladně. Zvlášť, když má potenciál nanejvýš do kategorie "neurazí, nenadchne". Kameru to má sice dobrou a místy to bylo vtipné (avšak nevím, jestli záměrně), ale jinak nemám co bych pochválil. 2* ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Pokud vam nevadi klasicky namet se zmutovanim jakekoliv haveti,tak se bude bavit celkem slusne.Je to opravdu ukazkovy zastupce sveho zanru se vsemi vecmi ,ktere k tomu patri.Klistata pusobi dosti krvelacne,jejich lihnuti v patricne davce slizu je odpudive a jejich kralovna dosahuje i patricne velikosti!jen s tou jejich zvysenou horlavosti,mi to prislo trosku pritazene. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Béčko od kterého jsem nic nečekal, ale o to víc jsem byl příjemně překvapený. Jak zábavné to bylo. Parta problémových dětí jede někam do lesa na víkend, aby se vzpomatovali. jenže je napadnou zmutovaný a přerostlý klíštata (říkal jsem si ,že klíště je samo o sobě hodně malinké, tak že bude muset být trochu větší, aby jsme ho vůbec viděli). K tomu jsou v lese chlápci co pěstují travku a příliš hnojí. SPOILER-Je jasné kdo přežije, na můj vkus jich je až moc, přesto klíštata, jsou velice dobře provedena. U tohodle se budete dobře bavit. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama