Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium se snaží vylákat Obi-Wan Kenobiho. (Disney+)

Recenze (76)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obi-Wan si oklepal z pláštíku MEH a konečně se zúčastnil epizody, která se dá nazvat dobrou! Jistě, opět tu máme otravné voloviny i srandovní klišé, ale za tím vším se konečně odehrává něco, co má napětí, zvraty a vývoj. I ta akce byla chvílemi cool (nebo aspoň skorocool). Prostředí sice tentokrát nepotěší a hudba je vyloženě strašná (bezradné instrumentální bouření, jímž se Natalie Holt Williamsovi nepřibližuje ani na dohled), ale v kontextu předchozího dění bych tady navzdory relativní banalitě zpracování vyplivl opatrnou sedmičku. May the force be with poslední epizoda! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

strašně moc bych chtěl mít tenhle seriál rád a užívat si návrat do nostalgie, ale tvůrci do toho soustavně hází vidle a když už se objeví dobrý nápad a navíc mají k dispozici poměrně drsného Vadera, tak to vždycky zadrbou nějakou blbostí, která bije do očí i na poměry jiných SW nelogičností. Tady je to půl hodinové střílení do dveří, které pak otevře sestra během pěti vteřin mečem, přestřelka v hangáru, kdy po sobě všichni střílí z metru, nijak se nekryjí ale nikdo nikoho netrefí atd atd. Ano, ta nostalgie v určité míře funguje a díky ní (a Vaderovi) tomu nemám srdce dát dvě, ale faktem je, že poslední díl už tuhle zmatlanou sérii zachránit nedokáže...50% ()

Reklama

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky popiči, pořád čekám na pořádný fight světelných mečů. To na konci nepočítám, to beru jako Vaderův flex síly proti té otravné inkvizitorce a její zasloužené smrti, byla to totálně nesympatická postava. Fake smrti jsou bullshit, ale tady se to s grandinkvizitorem celkem hodilo a dalo se to. Akorát idk jsou tam často takové divné scény, u kterých si říkám meh meh. No tak tuhle recenzi jsem psal během konce filmu a jestli ta inkvizitorka přežije tak se asi poseru. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to vypadá, že jediným trumfem tvůrců byla Třetí sestra (o co, že dostane vlastní seriál). Docela málo na nejočekávanější hraný SW seriál… Těšil jsem se na to, ale je to jedna velká scenáristická bída, navíc nevýrazně zrežírovaná. Jestli poslední díl nabídne i něco víc než jen druhý (chabý) souboj Obi-Wana s Vaderem zakončený dalším Obiho útěkem na poslední chvíli, budu to (možná) považovat za zázrak. Ach jo. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sledovacie zariadenie znemožní rebelom únik a tak ich Impérium dobehne. Začína bitka o holý život do ktorej sa zapojí aj sám lord Vader. Tretia sestra sa vráti späť do minulosti a pohne sa v nej svedomie. Prevedenie: Vynikajúca epizóda plná akcie od začiatku do konca. Dostavujú sa aj tie dlho očakávané emócie ktoré absentovali v prvých dieloch, ktoré stavali výhradne na nostalgií. Teraz je príbeh plnohodnotný. Som spokojní a teším sa na finále. 94% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Více než pozoruhodná jména skrývaly znaky napsané v Aurebesh – Corwin Shelvay, Djinn Atlis a Roganda Ismaren. Jsou to jména tří rytířů Jedi, kteří byli součástí „Star Wars Legends“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama