Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Parodické výstupy a skeče, které předvádějí zejména vysoký a tlustý Richard Genzer a jeho protipól malý Michal Suchánek je jeden z mála zábavných pořadů na který jsem se pravidelně díval na komerční televizi Nova. Parodovali zejména pořady.které byly vysílány na Nově, ale občas tam byly i vydařené ukázky parodovaných filmů s vtipným někdy až brutálním koncem. Taktéž nemůžu zapomenout na přísloví "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne".To mě fakt dostalo.Za mě 100% ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Na Tele tele jako takové kašlu, párkrát jsem to viděla a myslím, že jsem se nikdy, nikdy skutečně od srdce nezasmála (kromě těch jejich srandovních paruk), možná trochu zahanbeně pousmála. U čeho se ale řehním statečně jsou nepovedené scény, ty jsou skutečně legrační, tedy alespoň já si myslím, že jsou. Jo, no.. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Miestami zývačka, ale keď sa to rozbehlo, miestami veľmi zábavná absurdita. Nechcem porovnávať s kvalitným kalibrom á la MONTY PYTHON, ale nič iné mi nenapadá. Tak či tak si myslím, že keby to vysielali dajme tomu len dva roky, dal by som 80%, ale po sto rokoch nonstop nových častí ma to už nebavilo. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Parta šašků hrajících si na herce vymýšlí zábavné scénky a moc je to baví. Humor založený na doslovnosti a lidské debilitě. Parodování úspěšných pořadů "naší vaší" televize rozparádilo především každodenní sledovače božské TV NOVA. V běhu času většina scének ztrácí na kouzlu. Ale našly by se některé, které by fungovaly i dnes (Kopečkovic, Telekrám,...). Zas tak špatné to nebylo. I proto se to tak dlouho udrželo. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Fekální humor dua Suchánek - Genzer nechápu. Je možné, že to o humoru vůbec není. Pořad mi byl doporučen jako super sranda záležitost kamarádem... Po částečném zhlédnutí několika dílů (snaha tu byla) jsem nad kamarádem i pořadem jen kroutil hlavou. Snad je to tím, že už jen oba protagonisté mi nejsou příjemní na pohled i bez toho aby začali mluvit... Ne, toto není šálek mého čaje. To je pořádná česká poctivá žumpa. - ODPAD ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama