Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Za prvé: Nevím, co si kdo chtěl dokázat tím poetickým překladem názvu. Aby snad nedošlo k mýlce, že 11:14 by se mohl jmenovat záznam Utkání hvězd NHL, napadla někoho asociace „Zkurvená noc.“ Výborně. Ona ta noc de facto zkurvená vážně je, jde ovšem o to, že název film shazuje na ubohou úroveň české sprostoty. A přitom je to podívaná fakt dobrá, ba co víc – poutavá a zábavná. Pravda, člověku nedá velkou námahu poodhalit sled událostí, pokud má alespoň tolik dedukce, jako Ace Ventura (a to věru není hodně), ale komu by pořád mělo něco vadit, když se pobavil a bylo mu potom dobře? Řeč je stále o filmu... (Filmfest Hurghada 2012, 30/67) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi ťažko uveriteľný, no veľmi dôkladne scenárovo spracovaný thriller, odrážajúci sa na osudnej zhode náhod z pohľadu viacerých ľudí v malom mestečku. Nenápadne odohrávané chaotické príbehy sa postupne spoja do jedného veľkého vyvrcholenia s podareným koncom. Všetko je vďaka stopáži veľmi rýchle, svižné, komicky brutálne čierne a konečne Swayze! 80%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Detailne poskladaný thriller z jednotlivých zdanlivo nesúvisiacich príbehov. Scenár je to prepracovaný a presne to nakonec všetko do seba zapadne. Aj filmové spracovanie je pomerne dobre urobené. Snáď možno keby sa niektorí herci trocha viac posnažili. Lenže toto všetko som už neraz videl. "Zkurvená noc" je zasa ďalší film, ktorý sa mi čoskoro vyparí z hlavy. Ale pozeralo sa na to fajn. *** ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola jazda. Pamätám si na to akoby to bolo včera a pritom som to videl prvý krát asi 10 rokov dozadu. Keby sa dalo pridať do obľúbených filmov 50 kúskov, dal by som tam aj tento. Skvelá snímka. Veľmi zaujímavo a originálne spracovaný film s niekoľkými navzájom sa prepletajúcimi príbehmi kde "to" zapadá k "tomu" a odkrýva "tamto". Človek to musí vidieť. Herecké obsadenie je tiež dobré. Nezostáva než odporučiť ak vám nevadí čierny humor, pretože toho je tu nutná dávka. Je to úplne skvele spracovaná a nastrihaná prehliadka. Podľa mňa by sa to malo kategorizovať medzi kultové filmy. Film má úplne perfektne zmiešanú zápletku. Je dokonale detailný a aj napínavý a podporuje vašu fantáziu a váš mozog premýšľať a dedukovať - teda pokiaľ to vidíte prvý krát. Pokiaľ ale po viackrát, tak už sa skôr bavíte a viac si užívate detailov. Film odporúčam všetkým, ktorí chcú detailne vyplniť kúsok svojho voľného času. Inak tento film ma uchvátil hneď na prvýkrát. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Skládačkový styl vyprávění mi nikdy nebyl příliš sympatický a tento snímek na tomto faktu nic pozitivního změnit nedokázal. Je pravdou, že oproti svým předchůdcům má méně chaotický děj, takže se v něm neztratíte i kdybyste chtěli, ale to vše pouze na úkor jeho kvality. Ono všude přítomné násilí či zabíjení mě prostě nebralo a když už to přeci jen vypadá nadějně, že se třeba dostaneme v čase zase o kousek dál, tak režisér udělá časový střih a my se vracíme zase zpět do role jiné postavy. Když si to tedy shrneme, tak se vlastně točíme pouze v obyčejném kruhu 5 filmových minut v rozdílných hlavních rolích. Někomu to třeba může vyhovovat, ale mě to na více, než průměrné tři hvězdičky prostě nestačí. /60%/ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)
  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)

Reklama

Reklama