Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když se k nějakému titulu po létech vracím, zpravidla předpokládám, že své původní hodnocení poněkud snížím, protože tempus fugit a tak. V případě tohoto snímku jsem ale hodnocení zvýšil na maximum, protože čas, který zatím uběhl, jen přispěl k mé dobré náladě. Když jsem tam všechny ty mlaďochy viděl, přispělo to k mému zážitku z filmu- teprve teď byl dokonalý. Rozesmál mě vlastně už distributor výběrem českého názvu, protože se nedržel při zemi a šel do toho naplno jako Michelangelo, když vyhrál konkurz na Sixtínskou kapli. Ale zpátky k filmu- mám rád snímky, v nichž se rozjede x dějových linií, které se pak v jednom bodě protnou, a když obsahují navíc černý humor v množství větším než malém, bývám i nadšený. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Támhle na ulici leží lidskej penis. Někdo by ho mohl hledat." 23:14h je nebezpečnej čas. Když tou dobou sedím za volantem, tak zastavím a minutku čekám. V tuhle dobu totiž z mostu padají mrtví chlapi, nechávají se srážet nevěrný holky a občas proletí vzduchem ufiknutej penis. Zkrátka nebezpečná část noci. Zkurvený noci, ve který platí Murphyho zákony naprosto dokonale. Já jsem se přitom bavil mnohokrát a taky jsem zpozoroval zvláštní úkaz. Ačkoli jsem hodnej kluk a snažím se lidem pomáhat, tak tady jsem nelitoval nikoho. Všichni šli svýmu neštěstí naproti a proto se osudu a scénáristovi rozhodně do cesty nepletu. A taky už nikdy nebudu souložit na hřbitově opřenej o náhrobek. Není to tak bezpečný, jak to vypadá. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Když místo jelena srazíte člověka, je to zkurvenej okamžik. A je celkem jedno, že je 23:13..... CO PŘEDCHÁZELO UDÁLOSTI Z 23:13?? Vraťme se o pár minut.... Kdo nevěří, že všechno souvisí se vším, má jedinečnou možnost se o tom přesvědčit v této černohumorné skládačce, která je zajímavá hlavně tím, jak do sebe všechno krásně zapadne. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Hledám důvod, proč nechcát za jízdy z okýnka. 2.) Zajímá mě, jak rychle se dá běžet s ptákem v ruce. 3.) Soulož na hřbitově mi připadá bezpečná, protože používám ochranu. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

k212 

všechny recenze uživatele

Hodně černá moralitka, kde jedna osoba dostane, co si zaslouží a ostatní socko-podvraťáci schytají pěkné ponaučení pro příští "akce". Zkurvená noc je velmi zábavný film, který částečně vychází z poetiky Pulp-fiction, až na to, že tady sledujeme "obyčejné" lidi na "obyčejném" předměstí místo gangsterů. Ve středu dění stojí dvě mrtvoly, okolo nichž se z různých pohledů nabalují další situace všech zůčastněných. Ano je to vykonstruované, ale má to šmrnc, spád a hlavně černohumornou slinu. K tomu hraje divná hudba a herci předvádějí přesně, co se od nich čeká, žádné exhibice. Čistých 70% nebo-li ***1/2. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Brutální thriller o sledu událostí jednoho večera, které několika lidem změní životy. Tyhle snímky vyprávějící několik příběhů najednou a směřující ke konci, ve kterém se vše vzájemně proplétá, mám čím dál tím radši. Obsazení je poměrně slušné, hlavně Hilary Swank a Patrick Swayze, který dostal ze všech nejvíce prostoru. Bohužel nevýhodou snímku je, že vše jsme již viděli v mnoha jiným a lepších provedeních (např. 21 gramů, Crash), ale i tak se jedná o slušnou podívanou s příjemnou 80 minutovou stopáží...... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)
  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)

Reklama

Reklama