Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování osudů osamělého hudebníka (El Mariachi z roku 1992) se tentokrát mariachi (Antonio Banderas) vrhne po hlavě do temného podsvětí, aby se oděný v černém hávu a s kytarou přes rameno vydal po stopě posledního z neslavných mexických drogových magnátů Bucha (Joaquim de Almeida). Ten mu v předchozím snímku zabil milenku a do ruky zavrtal kulku, aby nemohl hrát na kytaru. Za pomoci přítele a svůdné majitelky knihkupectví Caroliny (Salma Hayeková) Bucha sleduje, pronásledován gangem jeho nemilosrdných zabijáků. Film vrcholí divokou přestřelkou, ve které už nejde o čest, ale o život. (Cinemax)

(více)

Zajímavosti (44)

  • Při útoku na obrněnou limuzínu se Navajas (Danny Trejo) skryje u předního kola a vytáhne dva nože ze své vesty. Při záběru zblízka je drží v levé ruce, v dalším záběru je hází pravou rukou. (Pravus)
  • Když příjde El Mariachi (Antonio Banderas) do baru, tak se mu dvakrát po sobě otevře pouzdro se zbraněmi. (Duoscop)
  • Když na začátku filmu El Mariachi (Antonio Banderas) praští jednoho násilníka v baru kytarou, tak má potom rozcuchané vlasy. V dalším záběru už je má ale zase upravené. (Duoscop)
  • V čase 55:33 si lze v odrazu okna limuzíny všimnout zvukaře držícího mikrofon. (imagoo)
  • Předtím, než Bucho (Joaquim de Almeida) zastřelí muže v klobouku, muži se barva zbraně za opaskem změní z černé na stříbrnou. (Chris Masters)

Související novinky

Vousatá Salma Hayek?

Vousatá Salma Hayek?

16.01.2008

Pro ty, kteří propadli jejímu zpěvu v Desperadovi a tanci v Od soumraku do úsvitu, je to téměř bolestná představa, ale nedá se nic dělat mexická kráska si ve své první roli po mateřské zahraje… (více)

Reklama

Reklama