Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Seriál Normální lidi sleduje láskyplný, ale komplikovaný vztah mezi Marianne a Connellem, od posledních dní střední školy v městečku na západě Irska až po léta strávená na Trinity College. Connel je ve škole oblíbený a patří ke hvězdám, zatímco Marianne je osamělá, arogantní a ostatním nahání strach. Ale když Connell jednoho dne přijde do Mariannina domu vyzvednout svou matku, která tam uklízí, mezi oběma dospívajícími lidmi se vytvoří podivné a silné pouto, jež se rozhodnou skrývat. O rok později už oba studují na vysoké škole v Dublinu. Z Marianne se mezitím stala královna večírků, zatímco nejistý Connell jen velmi těžko nachází své místo ve společnosti. Romantické drama zkoumá, jak jsou životy obou milenců navzájem propleteny, a jak složitá může být intimita a první láska. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Damn! Jsem evidentně fucking mileniál se sklony k psychickému masochismu, co vyjadřuje svoje pocity a city lépe v psaných řádcích, či pomocí hýbajících obrázků! No a asi proto mi tohle přišlo dost blízké! Shit! Pracuju na tom ale....a jako halo? Ta kamera? Tak to jsem dlouho neviděla tak citlivé a přirozené záběry! Bravo! ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Miniseriál z Írska, obsadený v hlavných úlohách dvomi sympatickými mladými hercami. Svoje úlohy prežívali poctivo a približne prvé tri diely som bola vďačná a nadšená. Nie celkom štandardný, aj keď od začiatku romanticky ladený príbeh v štýle Anny zo Zeleného domu. V konečnom dôsledku teda rozumiem, prečo väčšina užívateľov seriál tak vysoko hodnotí – od začiatku do konca si nebudete istí, kto je tu normálny a ako ten vzťah skončí. Romantika teda bola, aj niekoľko odtieňov šedej. Ale minimálne od polovice ma zabíjala hrozná nuda. Nevedela som si odpovedať, prečo sa ľudia toľko „šprtajú“ vo svojom vnútri, prečo všetko toľkokrát riešia? Ak by sa ma partner každú polhodinu opýtal, ako sa cítim a čo mi je... Už leží zakopaný pod jabloňou. Ale možno len patrím do generácie, ktorá nepotrebovala psychiatrov a žiaru reflektorov – veci sme si povedali pekne do očí. Vlastne sa mi najviac páčila – približovala normálnym ľudským reakciám – Connellova mama Lorraine. ()

Reklama

255085349 

všechny recenze uživatele

Série, která Vás bude buď nudit a štvát nebo na ní budete závislí. Oba hlavní hrdinové jsou na můj vkus hodně citliví, ale ano, to patří k životu. Po všech těch nekonečných peripetiích mě ten náhlý hořký konec trochu rozesmutnil, ale je pravda, že má svůj smysl. Geniální atmosférický soundtrack (Imogen Heap z druhé epizody mi stále zní v uších). Velmi dobrá sonda do života dnešních mileniálů se vším, co k němu patří. A příběh o dvou lidech, kteří jsou pro sebe přes všechnu tu neschopnost komunikace a upřímnosti navzájem kotvami. Jsem ráda, že jsem to mohla vidět. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem zkusila, protože v jedné recenzi psali, že je pro lidi určité generace. Kterou já rozhodně nejsem. Takže jsem zkusila – a můžu potvrdit: tohle není nic pro mě. Pitvání vztahů do posledního vlákna a poslední buňky mě nudilo k smrti. Bolestínské rozebírání, co tím myslel, co já jsem tím myslela, co si myslel, že já si myslím….  Uf, ne, pro mě děsně nezáživné a nestravitelné. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Nebýt naprosto skvostného soundtracku, moje hodnocení by bylo určitě nižší. Slušný námět, perfektní hlavní dvojici a velmi vkusně natočené sexuální scény sráží dost dolů citové sebemrskačství obou hrdinů, nad kterým mi občas zůstával rozum stát. Víc, jak půlka dílů je naprosto skvělých, bohužel se najdou i takové, které za moc nestojí, takže ve finále stojí ta moje dnešní čtyřka na hodně hliněných nohou. A naprosto souhlasím s uživatelem FIAT 500, úplně mluví mi z duše. ()

Galerie (281)

Zajímavosti (3)

  • Představitel Conella Paul Mescal stejně jako jeho postava hrál na střední škole fotbal a studoval na Trinity College v Dublinu. Conell v seriálu studuje literaturu, kdežto Paul vystudoval herectví. (Jolinar)
  • Sport, kterému se studenti ve škole (např. v první epizodě) věnují, je galský fotbal. (FTP)

Související novinky

Pokračování Gladiátora našlo hlavní tvář

Pokračování Gladiátora našlo hlavní tvář

07.01.2023

Ne, nezdá se vám to. Pokračování k takřka 23 let starému Gladiátorovi Ridleyho Scotta skutečně vznikne, Scott se k němu vrátí už letos, hned co dokončí svého epického Napoleona, a zatímco o ději se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno