Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílnou dramatickou minisérii Bludné kruhy, inspirovanou bestselerovým románem spisovatele Wallyho Lamba z roku 1998, zadaptoval a zrežíroval Derek Cianfrance. Mark Ruffalo ztvárňuje dva bratry – jednovaječná dvojčata - Dominicka a Thomase Birdseyovy v rodinné sáze, která sleduje jejich paralelní životy na pozadí epického příběhu o zradě, oběti a odpuštění ve Spojených státech 20. století. Seriál, který ukazuje Dominicka a Thomase v různých fázích života, začíná v jejich současnosti, kdy se oba bratři blíží střednímu věku, protkané Dominickovými četnými vzpomínkami na dospívání. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele vyfuk k tomuto seriálu (1)

Bludné kruhy (2020) 

Přišlo to velmi náhle a velmi náhle se to i odvíjelo. Sestupná spirála depresivních zkušeností a věcí okolo působí velmi silně. HBO mnohdy umí vsadit na lepší materiál. Zde se v kupě hnoje zvaném 2020 trefil úplně perfektně. Určitě nejde o záležitost roku (doufám) ani o to best of the bests, ale v dnešním roce je to čiré zlato. Velmi autentické a skvělé dvojrole Marka Ruffala, který podle mě zde atakuje ceny, přirozený a fungující scénář, dobré životní osudy, které jsou prostě dobře zpracované. Po tak dlouhé době vidět něco kvalitního je dle mě tak zvláštní, že ani nevím, jak na to reagovat. Výlety do minulosti nevadí, naopak hezky propojují současnost a ve výsledku má všechno v něčem dobrý konec. A postava nakonec dokázala vystoupit z bludných kruhů. Až na začátku léta jsme dostali první docela kvalitní hraný seriál. I když nejde o skvost, mám dojem, že na dlouho je to to jediné, co tak dobrého uvidíme. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama