Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nenápadném bytě uprostřed malého sídliště dojde k explozi. Chvíli to vypadá, že šlo o teroristický čin, což se ovšem novému spolupracovníkovi policie, uznávanému profesorovi fyziky a přímému potomkovi Alberta Einsteina, Filipovi Koenigovi, podaří velice rychle vyvrátit. Nicméně vyšetřování vede k pachateli, jehož identita překvapí nejen zkušenou vyšetřovatelku Lenku Vrabcovou, ale i Ivana, ostříleného šéfa mordparty. (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Filip (Vojtěch Kotek) obdržel patent k nočním solárním panelům. O dva roky později se opravdu taková technologie objevila. Vědci ze Stanfordovy univerzity popsali princip solárního článku schopného produkovat elektřinu i během temné, bezměsíční noci. (sator)
  • Premiéru první epizody sledovalo v průměru více než jeden milion diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek večera i celého dne. (rublik05)
  • V epizodě hlavní postava (Vojtěch Kotek) prohlásí: „Chodil by takovej člověk na koncerty těhle těch komerčních srágor?“ Přitom zvedne lístek na koncert skupiny THIS!, které je zároveň Vojta Kotek členem. (Kaminari)

Reklama

Reklama