Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh s klasickými prvkami (poručíkovu dcéru uniesli a nezostáva veľa času na to, aby ju našli), ktorý je oblečený do filmového kostýmu, ktorý má značku B. Celé to snažia predať s A. Eckhart, ale nedarí sa to. Spolupráca medzi hlavnými postavami je slabšia. Na ochranu A. Eckharta len toľko, že svoju rolu bral vážne. Ale inak, podľa mňa by si mohol dovoliť vybrať aj lepšie filmy. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jediný, kdo je tady ve službě, je Steven C. Miller. Zase stojí u rumpálu a ve vědru, v kterém už několikrát seděl Willis, spouští do studny plné sraček Aarona Eckharta.. Moudra trousící nanyny s on-line zpravodajstvím, kamera vypadající, jako by se zrovinka probudil zlom San Andreas a záplava momentů naplněných pitomostí a směšností (postupy policie, postavy cestující časem a prostorem, pře ústředního buddy(?) dua o mediální pokrytí, celá návštěva u padělatele dokladů či závěrečné výkopové práce). O náročnost policejní profese v rámci tlaku na okamžitá rozhodnutí se to otřelo jen lehce, ale chápu, že jít do toho hlouběji by tuhle genocidu mozkových buněk připravilo o plynulost.. Na dvě velmi slabé hvězdy to vytáhne lítost směrem k Two-Faceovi, kterému při přemýšlení jestli vzít roli nevyšel hod mincí.. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Musim uznat,že patlal Miller natočil slušnej film,ale jen v akčních scénách a v těch napínavejch.Bohužel ty internetový média to rozmlátily na spoustu střepů,a završili to tou imbecilní poslední scénou,kde se všichni seběhnou,asi aby dokázali ,že všichni pořád na něco čumíme v mobilu.Některý scény čtyřhvězdí,některý ale jen dvě.Takže 60%. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Teda nevím... Na jednu stranu je to fakt slušný akční béčko s parádní (!!!) akcí. A na druhé straně je to nehorázná infantilní kravina pro mileniány (asi od mileniánů) ... Jako kolikrát mi hlava nebrala, jestli je to míněno vážně nebo je to všechno jedna velká prdel. Fakt wtf film, na kterej se dobře dívá, fakt ten film doporučuju ho vidět, ale na druhou stranu se budete válet smíchy nad jeho trapností a "postmoderní" ujetostí jako u mých YouTube z dvapatnáct... 😂 Možná byli tvůrci do jednoho tak vyndaní jako já tenkrát, jinak si to nedovedu vůbec vysvětlit... ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by se až divil, do čeho všeho jsou lidé schopni investovat své úsilí a peníze. Film Line of Duty (Ve službě) je zářným příkladem toho, jak se dělá totální propadák a opravdu hodně špatné béčko. Od samého začátku je všechno špatně. Od stupidního děje plného nesmyslů, po neméně stupidní dialogy, se dostáváme až k extrémně nesympatickým postavám a mizerným hereckým výkonům. Emoce zde rovněž nefungují, logiku v tomto snímku opravdu nehledejte. Vrchol filmařského diletantství a šeredná nuda. 0/10. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama