Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daemon a Mořský had bojují s krmičem krabů. Říše slaví Aegonovy druhé jmeniny. Rhaenyra čelí vyhlídce na sňatek. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (90)

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět shrnu první tři díly. Neměl jsem žádná očekávání, naopak, čekal jsem hrůzu ale narozdíl od Prstenů moci tady jsem potěšen. Je tam všechno, co tam má být... politikaření, pletichy, skvělé dialogy, solidní výkony a slušná hudba. Princezna Rhaenyra skvěle obsazená a i ten Matt Smith se dá zvládnout, obzvlášť v tomhle díle...po Doctorovi jede v samých zaporacich. (Terminator genesis, Morbius). Zatím bomba. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl odhalil nedostatky toho, jak moc se posouváme v čase asi nejvíc. A já jsem si říkala, zda kvůli konci nepůsobila epizoda nevyváženě, klidně bych to dala na začátek dílu čtvrtého. Ale to oni nemohli, protože je jasný, že příště zase poskočíme. Protože tempo do té doby a veškerá symbolika dělali zatím nejlepší díl. Konec to nezkazil, možná někdo nazve posledních patnáct minut jako vrchol dílu, protože tam je konečně akce. Ale jak jsou všechni z Daemona nadšený, já pořád ještě nemůžu. Já ho neznám. Ale zase je fajn, že díky tomu začátek "akce s vlajkou" u mě probíhal snad s šesti scénáři, co se stane potom. To činí děj nepředvídatelný. Mám raději, když je děj nepředvídatelný, ale zároveň se mi postavy zaryjou pod kůži. To ještě moc neproběhlo... ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příliš dlouhé. Zápletka a tahání za nitky nemá ty potřebné grády, které tomu v GoT dodávali třeba Baelish a nebo Tywin Lannister. Žádná taková rafinovaná figura tady (zatím) není. Zde je navíc i vcelku prapodivně zpracovaná krabí bitva, která svoji strukturou až náramně připomíná Battle of Basterds, jen je z taktického pohledu totálně na hlavu. ()

Sopholojong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsi "pobrezny" prolog s "dracikom" a skvelou hudbou... a jump, sme o dva roky dalej. "Let me introduce myself, princess... Jason Lannister!" a hned sa to pozera lepsie. Medzitym sa polo-intriguje, kral sa vyberie na "Name Day" lov, dvojrocneho uz zenia s teenagerskou princeznou, kral sa ozerie, zdochne diviak, jelen zdochne (chudacisko! - zatial najdrsnejsia scena)... Nuz a potom pride zaverecne "Statocne srdce" s dracou podporou a ja nemam preco nedat plnu palku. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi si stěžují, že se tu jen kecá, ale jak si asi myslíte, že probíhala skutečná historie? Že se na dvorech jen činilo a ne jen ústně plánovalo? Proberte se lidi. Tohle je sice fiktivní svět, ale opřený o dějinné reálie. Jo a Matt Smith a první a zároveň i poslední scéna dílu? S chutí ignoruju chybičky a skláním poklonu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Fanouškům Hry o trůny (od r. 2011) může Lord Jason (Jefferson Hall) spolu se svým dvojčetem Tylandem (Jefferson Hall) připadat povědomě. Je to dáno tím, že herec Jefferson Hall se objevil jako Ser Hugh z Vale ve dvou epizodách 1. série Hry o trůny. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno