Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rhaenyra truchlí nad tragickou ztrátou a snaží se udržet říši pohromadě. Daemon se připravuje na válku. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl bych napsat perfektní finále, ale jaképak finále, když se jedná jen o zakončení série. Proto jistě nebylo na místě očekávat velkolepost, která by byla jak pěst na oko. A přesto jistou velikost závěr má. Na počátku intriky, jak už je u těchto příběhů žádoucí, pak princeznina osobní tragédie a nakonec draci. A protože mám stále na paměti, že se jedná o pouhý TV seriál, pak drakům tleskám. Nu a s tím posledním činem se z černé královny stala skutečná Černá královna. Jen jsem celou dobu čekal, že Daemon se někde vynoří...tak příště. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S ohledem na nedavno prectenou predlohu, tak me mrzi zmeny. Daemon v knize neni zaporak, tak jak je vykreslen v serialu a to stejne se tyce zaverecneho souboje draku, kdy naopak, co v serialu jr podano jako nehoda/nestastna nahoda, tak v knize byl umysl. Za me to meni charakter postav, coz se mi moc nelibi. ()

Reklama

TostTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak to byla jízda, prvně opravdu nechutný potrat a pak se celý díl připravuje vlastně na další sérii a budoucí válku a ten konec je klasicky další extrémní zvrat který podle mě změní hru.    POZOR SPOILER! Je to až vtipné ten rozdíl mezi draky. Rhaenyra jich má možná víc ale zelení mají giganta, takže zklikvidovat dráčka jedním kousnutím není problém. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť slušný záver a vzhľadom na dianie z kníh by mohla byť druhá séria ešte o úroveň vyššia. SPOILER: Záverečné roztrhanie Vhagarom bolo v dobrom slova zmysle brutálne, len som nepochopil, prečo scenáristi spravili z úkladnej vraždy kvázi nehodu. Tejto knižnej zmeny pri motíve vraždy ozaj nedáva zmysel. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prva polovica epizody je dost silne depresivna a ukazuje silu a volu princezny Rhaeyry. Nahodny "darcek" od bieleho plasta - koruna a prezivsi necakany spojenec vsak spusti adekvatnu reakciu na zradu pri korunovacii. A zaver je nadhernou vzdusnou sceneriou. Osobne sa mi vsak najviac pacila podzemna scena spievajuceho Daemon-a v dracej sluji a odpoved jeho ohniveho obyvatela. Druha seria nam zrejme ponukne velkolepe sceny a velmi sa na to tesim. 85% ()

Galerie (80)

Reklama

Reklama