Reklama

Reklama

Úniková hra: Turnaj šampiónů

  • USA Escape Room: Tournament of Champions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Úniková hra: Turnaj šampiónů je pokračováním divácky úspěšného psychologického thrilleru Úniková hra. Tentokrát se nic netušící skupina šesti lidí ocitne uzamčená v další sérii únikových místností. Postupně odhalují, co je spojuje, aby mohli zůstat na živu… a zjišťují, že tuto hru už jednou hráli. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Na pár unikovkách už jsem byla...ale žádná z nich nebyla tak vytuněná, jako tahle. Ne že bych si teda stěžovala. Ha. Skvělé nápady. Lasery, kyselina...bavila jsem se snad o chlup více než v prvním díle. Neřeším (ne)logičnost, je jasné že v reálu a pod takovým tlakem by vyřešení těch hádanek nebylo možné + vymýšlení toho všeho, tak jistě. A ještě by každému před vstupem šoupli k podpisu vlastní testament....To vše dávám stranou. Chtěla jsem jen trochu zábavy. Bylo fajn vidět Isabellu Fuhrman i Holland Roden. Na dvojku Zoey & Ben se pěkně kouká, jeden jim prostě musí fandit. A že by třetí pokračování? ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Horší než první díl, ale je fakt, že jsem se párkrát přistihl, že jsem se v důsledku napětí předklonil a za držel dech...a to se mi moc nestává 😁 Takže jen za to dávám jednu hvězdu navíc než bych normálně... Ani nevadilo, že některá řešení nemáte napoprvé šanci ani pochytit... Slušná závěrečná pointa a náběh na další díl je na světě. Snad si tvůrci dají pozor a udrží jakou takous kvalitu a nestane se z toho sra*ka ve stylu Saw... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus až príliš hysterické. Čo je horšie, ani herecké výkony ma moc nepresvedčili. Tiež dosť dlhý čas v prvej polovici sa venuje v podstate ničomu čoho výsledkom bola len nuda. A čo je škoda, mordy nestáli za nič, žiadna kreativita a hlavne žiadna kamera. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě to dost zklamalo. Nečekal jsem, že to bude lepší než dost povedená jednička, ale že to bude aspoň důstojným pokračováním. Jenže nebylo. Místnosti sice nejsou špatně vymyšlené, nějaká atmosféra a napětí v tom sice je, ale už to tak dobře nefunguje. Může za to především několik věcí. Jednak se dvojka snaží působit strašně velkolepě a plná zvratů, jenže těch zvratů je přehnaně a navíc se buď dají lehce odhadnout nebo nejsou zrovna nejlíp vymyšlené. Včetně toho závěrečného, který nejen že se dal docela odhadnout, ale navíc opět zůstal otevřený, takže z Únikové hry asi chce Robitel udělat sérii a la Saw a natáhnout ji na co nejvíc dílů. S takovým koncem to ale spíš vypadá jak nějaký díl seriálu. Navíc celý ten Turnaj šampiónů je dost odbytý. Nejen že smrti za moc nestojí, ale hlavně je předem jasné, že tu všichni ostatní kromě hlavní dvojice jsou jen křoví, které dříve či později musí zemřít, proto se je ten film ani nesnaží nějak víc představit, když je to vlastně úplně zbytečné. On to sice ve výsledku je obyčejný průměrný horor na jedno zhlédnutí, žádná katastrofa se naštěstí taky nekoná, ale oproti povedenému prvnímu dílu je to pro mě fakt hodně velké zklamání... Slabé 3* ()

nany2121 

všechny recenze uživatele

Strašnáááááá nuda !!! Videl som to v kine. Dúfal som, že kino pridá na zážitku, ako to často krát býva.  Moje sklamanie bolo o to väčšie. Ten film nemal konca. Hanbil som sa, že som nato zavolal aj priateľku :D :D Z kina sme odchádzali so slovami: "To bola, ale blbosť!!! Mám pocit, že ľudstvo osprostieva. Bezduchý nudný dej, postavy nevýrazné, okatéé, strašná sprostosť. Nad tým filmom sa mi rozum pozastavoval :D Je mi ľúto, že dnešná mládež sa kŕmi takýmito bezduchými sračkami. Dnes sa normálne filmy už pomaly ani netočia :((( ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Společnost Minos nese svůj název po krétském králi Minósovi z řeské mytologie. Ten nechal budovatele Daidalose postavit labyrint, do kterého byl zavřen Minotaurus, zrůdný potomek Minósovi manželky Pasifaé a posvátného bílého býka. (NiWi)
  • Existují dvě různě dlouhé verze filmu (88 a 96 minut). Obě mají naprosto rozdílný začátek a závěr filmu. (SOLOM.)
  • V jedné scéně je vidět, jak blesk uhodí do hodinek, které má Zoey (Taylor Russell) na ruce a poškodí je. V dalších záběrech jsou ale hodinky jasně nepoškozené. (Kudly4)

Reklama

Reklama