Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ústřední postavou romantické komedie Casting na lásku je neúspěšná herečka Stela Nebeská, která s blížící se čtyřicítkou zjišťuje, že velkou díru do světa už asi neudělá. Ztrácí angažmá v divadle, kde stejně hrála jen nevýznamné role. Po kariérním neúspěchu přichází i osobní – manžel jí začne podvádět a ani se to nijak moc nesnaží skrývat. S porážkou od života se ale Stela nemíní smířit a rozhodně se nevzdá bez boje. Zapřisáhne se, že si stůj co stůj najde někoho, před kým její manžel zbledne závistí. Zahájí tedy velkolepý konkurz na novou lásku. Začne se seznamovat, ale co schůzka, to výstřední a nepoužitelný nápadník a každé rande končí fiaskem. Najde nakonec Stela toho pravého? Nebo všichni pořádní muži už vymřeli? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mám teorii, že ženským ke čtyřicítce hrábne. A nejsem sám. Samozřejmě jsou vyjímky. Snad je to hormony, snad něčím jiným souvisejícím s chemií, každopádně kolem té čtyřicítky se začnou dít věci... Žena, často matka už nechce být pečovatelkou o rodinný krb, domácí pohodu... Najednou zjišťuje, že celá ta léta dělala rodině ,,služku'' a tak nastává čas na nezávislost a kupu bláznivých nápadů z nichž jde jednomu a nakonec i té ženě samotné hlava kolem... Toulová touto katarzí asi prošla krapet dříve. Stela Nebeská (to je pekelné jméno) má sice manžela co jí zahýbá, ale věc se rozhodne řešit velmi originálně. Začne taky zahýbat... A tak tu máme kupu veselých historek kterak dopadají či nedopadají jednotlivé schůzky ... Romantických snímků znalý divák odhadne hned v úvodu, kdo bude ten co nakonec získá její srdce, takže žádná velká překvapení fakt nečekejte. Film vám svěže koření všudypřítomný PP a jediné co oceňuji jsou česky zpívané písničky. Bývá zvykem je zpívat v českých filmech anglicky s typickým přízvukem Aničky Dajdou... Dávám za jeden casting. * ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát v průběhu filmu mě napadla hříšná myšlenka, že postava Stely nemá úspěch u castingu, protože nemá moc co nabídnout. Nemyslím to zle, ale když se podívám do filmografie její představitelky, tak moje domněnka se potvrdila. Ani celý film nemá příliš co nabídnout a scénky mi připadaly více trapné, než vtipné. Navíc závěr byl zcela neoriginální a PP strašidelný. ()

Reklama

fabecc1222 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože můj, však tohle ani neni film, to nesplňuje nějaká základní filmová kritéria, aby se to mohlo hodnotit jako film. Tady nefunguje vůbec nic. Film je natáčen na jednu kameru, viditelně bez přítomnosti nějakého scénografa, osvětlovače. Kostýmy si herci zřejmě přinesli z domu. Herecké obsazení katastrofa, hlavní herečka zřejmě velmi dobrá kamarádka režisérky, jinak není šance, že by dostala šanci ve filmu. NEKOUKATELNÉ!!!! Paní režisérku držet co nejdále od klapky. Vůbec nechápu, kde se na tohle berou peníze. Je mi líto těch pár slušných herců ve vedlejších rolích, co se tomuto upsali. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem půlku. Tady je seznam míst, kde jsem se zasmal: // update 2022: dokoukal jsem to s trochou soustředění a jsem laskavejsi. Místo nuly dávám dvě. Je to pořád slabý, ale třeba ta hlavní herečka působí sympaticky a pár věcí tu vtipných je. Jinak scénář a režie tragická. A možná by stálo se zamyslet nad trochu lepším product plejsmentem. "No, chtěl Bandi, dostal Bandi." ()

Tominni odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh Stely Nebeské, která chodí neúspěšně od castingu ke castingu a mezitím se vyrovnává s koncem manželství tím, že zve bývalé ctitele na rande.....Nerad dávám filmům hodnocení odpad, ale tady prostě nefunguje nic a prostě mě nenapadá, co by mohlo stát alespoň za jednu hvězdičku.....a to už ani nechci zmiňovat PP, který tady už překračuje hranice vkusu zcela výrazně. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • „Dlouho jsme sbírali nápady z vlastních zkušeností. Kamarádi nám nahrávali do komentáře svoje vtipné nepovedené rande. Některé reálné historky byly tak šílené, že by jim divák neuvěřil, byť se váženě staly. Poté, co jsme měli sesbíráno dostatek materiálu, jsem se dala do psaní scénáře,“ uvedla režisérka Eva Toulová. (SONY_)
  • Natáčení filmu probíhalo v Praze a Červeném Kostelci. (SONY_)

Reklama

Reklama