Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, že devadesát procent vlastní produkce Netflusu tvoří místo oduševnělých chytrých filmů slaboduché přitroublé pičoviny, jsem si sice už jakž takž zvykl, nicméně i tak mě ty pícniny pro hovada pokaždé urazí a přinutí mě hloubat, je-li ta parodie na scénáristu blízkým příbuzným některého z vrcholových nenažerů, nebo jen solidně kouří čuráky. Povedlo se to i tomuto sqostu, filmově teoretickou vědou jednoznačně odborně definovaném jako „bezradná patetická plagiátorská lobotomie“, jehož ten tolik nečekaný, vymakaný a fickaný zvrat pro milovníky okusování nehtů u strhujících filmů se nakonec ukázal jako od cca třicáté minuty očekávaný, zcela idiotský a inteligenci urážející zvratek pro milovníky okusování pryžových hadic u seriálů Prímy Hnooj. Momouš sice není žádný adept na Hamleta, ovšem poměrně charizmatický sympaťák, tudíž se dost divím, do jaké hnědé díry směřuje po Onanovi, Drogovém khalu a Aquagejovi svou kariéru. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Za mě by to měl být větší fofr, na to, že se chce pomstít. Děj hodně sráží nereálnost scén, kde se jeho asi osmnáctiletá dcera pere s profesionálním zabijákem a v pohodě mu stačí, no je od dětství trénovaná tatínkem...A pak to jede uvidíte sami další bludy. Třeba je super, že metro odjíždí podle toho až se borci poperou a skončí s bitkou. Vypadá to, jako maličkosti, ale ve finále to hodně brzdí celkový dojem. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušně odsýpající akční jednohubka, která vyjma sympatické akce a postav nabídne rovněž i jeden velmi neočekávaný plot-twist. Je tedy vážně velká škoda, že chabý scénář a neúměrně dlouhá stopáž tomuto dílu v několika stěžejních momentech podráží nohy. Avšak i přes tyto neduhy se stále jedná o ucházející akční zážitek, který Vás v rámci svých možností dokáže spolehlivě zabavit. Dobrá práce! (Netflix) „The past is like a dream.” ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No takze do urciteho momentu ma tento film bavil,dalo sa na to pozerat,ale potom prisiel prekvapivy moment a zvrat,ktory stal totalne za ho*no,ak si to clovek premietol spatne,tak sa z toho vyklula mega-pi*ovina prvej triedy,taka typicka americka,ak si nabuduce budem chciet pozriet sci-fi zaner,pustim si radsej Star Wars a este co sa tyka herca Jasona Momou,mam ho rad,ale zjavne musel pribrat,lebo jeho pohyby boli tazkopadne,aj slon je rychlejsi ako on,plus chcelo by to noznice a ziletky,lebo ten bezdomovecky vyzor uz nie je ziadna slava...:-) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Momoa je mimo DC odkázán na samá druhořadá béčka a za roli Aquamana může být opravdu vděčný. Sweet Girl je neskutečně tupé béčko ze kterého jde ale úžasný feel 90.let, kdy se takovéhle akční thrillery točily jak na běžícím páse. Celou dobu jsem měl pocit, jako bych sledoval podobný film jako Štvanec, Šerifové nebo Řetězovou reakci. Momoa je sympaťák, smrt jeho ženy Vás nasere a téma farmaceutických nenažraných sviní Vás nutí mu prostě fandit. Chyb ve scénáři a dementních scén je tam neskutečná mrda. Např. při bitce v metru najednou zmizí ve vteřině celý vagón lidí a souprava se po bitce normálně v pohodě rozjede do další stanice. Celostátně hledaní si cestujou v klidu po státech nebo na konci si borka odletí jako by se nechumelilo. Prostě debilit jak po kokot, ale akce je skvělá, téma dobré a celé to uteče jako voda. Ujetá pointa a debilní zvrat který nebyl vůbec nutný přecházím s dobrou náladou. Je to tupý béčko, ale asi mám nějak dobrou náladu, bavilo mě to hodně.65%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Pittsburghu v Pensylvánii (USA) od listopadu 2019 do února 2020 (SONY_)

Reklama

Reklama