Reklama

Reklama

Miliónový hurikán

  • Slovensko Miliónový hurikán (více)
Trailer 1

VOD (1)

Zlodějský gang plánuje provést velkou loupež během hurikánu, akci jim ale přeruší policista snažící se přimět všechny v budově k evakuaci. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson sa objaví v cca 10 minúte, potom pol hodinu sedí vo fotelke, zastrelí jedného zlodeja a keď sa konečne po ďalších 20 minútach oblečie do vesty a vyberie si svoje zbrane, odstrelia ho do chrbta a umrie..... Akože.. nemal som slov, Mel a jeho životná rola. Nato že má film hodinku a pol tak akčné scény skoro ani nie sú a inak sa vkuse postavy len rozprávajú. Emila mám rád a Kate je kočka a niektoré dialógy ma pobavili zato asi tá jedna hviezda. Nápad s pumou tak isto troška wtf... Koniec totálne nudný a naťahovaný. Pýtam sa prečo do tohto filmu šli takéto herecké mená. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Režisér se za mimózní scénář debutanta, obsahující odstrašující proslovy postav, možná trochu styděl, tudíž chtěl mít jeho realizaci, vesměs průměrnou, zřejmě rychle za sebou. A na výsledku je to znát. Banda ozbrojených zločinců využije  hurikánu, který udeřil na Portoriko, a přepadne bytový komplex, v němž se nachází vzácná sbírka obrazů za miliony dolarů po nacistickém zločinci. V bytech přebývají Mel Gibson, vysloužilý policista s chatrným zdravím, co je tak trochu paličatý morous, o něhož pečuje sličná dcera Kate Bosworth. Evakuací budovy je pověřena dvojice policejních strážníků Emile Hirsch a Stephanie Cayo, která se s vervou pustí do boje s nebezpečnými muži. A spolu s nimi i Mel Gibson a Kate Bosworth. Zásadní pro film měla být akce, která vlastně nikterak neoslní. Kontaktní bitky a přestřelky vykazují standard. A je to porce, co zabaví. Zvláštní sekci tvořila nadsázka, která mohla být svěží, jenže Michael Polish nám tajemného dravého tvora, co je chován černošským chovatelem v jednom z bytů a vycvičen proti policejní uniformě, vlastně vůbec neukáže (vteřinový záběr jeho útoku je fakt málo). A pitomé trauma mladého strážníka si mohl nechat film od  cesty. A tak je hlavní akvizicí snímku exkluzivní herecké obsazení, které film pasuje do sféry přijatelné podívané. Najde se i něco málo odbyté realizace, Mel Gibson posmrtně mrká, některé postavy zločinců náhle miznou bez zjevné příčiny. Film vypadá levněji (zuřící hurikán zastupují spršky vody a fujavice) a tedy i béčkově. Herecká družina, vyvážené tempo i nějaký ten pokus o neotřelé pojetí se počítá. 6/10 ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

K "Force Of Nature" nie je potrebné dať veľa slov. V princípe ak si prečítate anotáciu, tak viete veľmi dobre čoho sa dočkáte. Takýchto thrillerov je celkom dosť a nevedia dokopy priniesť ani nič nové, čo by ich urobilo zaujímavé. Stačí mať aspoň jedno kvalitné meno, ktoré to dokáže potiahnuť a v princípe je to neškodné a je šanca, že to zaujme aspoň niektorých hercových fanúšikov. V tomto prípade ide o Mela Gibsona. No budem fér a poviem, že nie je tu nič, čo by som vnímal ako vysoko urážlivé. Pokiaľ ale chcete film, ktorý robí podobný koncept niekoľkonásobne kvalitnejšie, tak si dajte originál "Die Hard", ktorý je podľa mňa vrcholom tohto thrillerového žánru. Ale vždy budú existovať lacnejšie a slabšie napísané verzie. Hotovo. Hodnotenie: C- ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(25%) Po traileru, ještě před tím, než tento film vyšel k dispozici, se tu valila už vlna kritiky. Opakuji, teprve po traileru, který jsem si sice nepustil, ale i tak jsem si říkal, proč si sakra nepočkat na film a pak kritizovat. Hmmm, ono to stálo opravdu za velký H. Nějaké ty nelogičnosti, ty se tu našly, ale spíš jde o to, že to bylo strašně nudné, natahované, nebylo to s ohledem na téma vůbec napínavé a k tomu to mělo mizerné, herecké výkony. Nechci to protahovat, téma bylo nevyužité, akce byla amatérská, tak, že bych to dokázal natočit stejně i s kuličkovkou. Herci – nic moc teda, včetně Mela Gibsona, který sice má stále v sobě velkou osobnost, ale zde mu ani jeho role nesedla, krom jedné hlášce o fekální lobotomii, to mě aspoň rozesmálo. Aspoň mě teda trochu potěšila scéna, kdy Gibson několika výstřely pokosil jednoho protivníka. Dále stojí za zmínku ještě Kate Boswort, která to zahrála aspoň přirozeně. Ostatní tragédie včetně toho nesympatického policisty. A ani záporák David Zayas to tentokrát nezachránil. Jako, stále se tu něco dělo, ale tak pomalým tempem, že jsem se opravdu nudil. A ta puma? To bylo aspoň něco, co mě pobavilo, především v tom finálním záběru. Skočila po kořisti a pohádky bylo konec. K tomu mi přišla i divná filmová hudba. No, ani tu druhou hvězdu dát nemohu. Máme tu další nízkorozpočtové céčko na světe …. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nemůžu srovnávat se současnými Willisovkami nebo Seagalovkami,protože jsem v rámci ochrany duševního zdraví žádné neviděl,ale Force Of Nature je klasický podprůměrný straight2dvd akčňák,kde sice hrají poměrně známí herci,ale jinak se tam neděje nic moc zajímavého.Vše se odehrává v jednom domě (což by zas tolik nevadilo) a akce je málo a když už na ní dojde je hodně slabá...40% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v San Juan v Portoriku. (SONY_)

Reklama

Reklama