Reklama

Reklama

Nezvaný host

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pomocný montér sloužící na mezihvězdném korábu letícím vstříc nové Zemi bude zanedlouho otcem. Musí však nejdřív přelstít nemilosrdnou vesmírnou hrozbu, která chce kosmickou loď použít jako zbraň. (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Levný rutinní Shimandlovský béčko, ve kterým Bruce Willis likviduje zombie emzáky v kulisách z dřevotřísky. Nicméně je to zábavný a fanouška žánru jako jsem já, to vcelku slušně pobavilo. Ale vzhledem k tomu, že následující Willisova akční sci-fi Cosmic Sin vzniká ve stejným tvůrčím týmu jako tohle, vzdal jsem se veškerých nadějí, že by to mohlo být dobrý. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku roztomilá béčková / céčková vykrádačka Aliena, akých sa už natočilo tisíce, tak prečo by nemohla existovať aj táto :-) Netlačí sa to do hororu, ostáva to v rámci odľahčeného akčného sci-fi, ktoré keby malo väčší rozpočet, mohlo byť úplne v pohode. Nevadí, režisérovi sci-fi očividne sedí, občas sa v tom objaví myšlienka, ktorú by človek v takomto filme nečakal a pravdupovediac som ani nečakal, že sa objaví také záverečné zmutované monštrum. Síce bolo po chvíli trochu vtipné, ale snaha sa cení. Hladný hrdina nudný, ale znesiteľný, Thomas Jane ako kapitán lode pobaví aj na minimálnom priestore a Bruce tu má konečne výraznejšiu úlohu a neodbije si to za pár minút. Dokonca ma viac bavil v prvej polovici, keď popíjal a robil si tam z každého prdel, než v druhej keď prišlo na akciu. No hlavne vyzeral, že tu príliš netrpí a neponáhľa sa domov ako zvyčajne. Môže byť. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

V najhoršom roku Willisovej kariéry tretí a konečne posledný film. Zase to nestálo za veľa, ale je to pravdepodobne to najlepšie čo v tomto roku Bruce natočil. Stále je to hlúpe, béčkové a lacné( mimozemšťania tu boli znázornení komparzistami, ktorí boli ponatieraní nejakým čiernym olejom). Akcia je hlavne v druhej polke, no film je paradoxne stráviteľnejší v prvej polovici, a to najmä kvôli Willisovi, ktorý tu dáva celkom solídne hlášky a zrejme ho natáčanie aspoň trochu bavilo a úplne to neodflákol. Takže za pár jeho hlášok a triezve zhodnotenie tvorcov, že nemá zmysel aby sa film bral v niektorých momentoch úplne vážne, to na tie 2* nakoniec zaokrúhlim. Stále je to však na pomery Willisových filmov bieda. 25% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Z úcty ku castingu vyslúžilých akčných hviezd (jednej kedysi áčkovej a ďalších béčkových) dávam dve hviezdy, ale strašný blábol, polystyrénové kulisy (a to doslova, stačí pozrieť pred koncom záber, kedy hlavný hrdina stojí pri otvorených dverách do únikového modulu, ako sa hýbu vo vetre, alebo len otrasmi :) Škoda. Čakal som aspoň na tri slabšie hviezdy, ale v skutočnosti sú to dve slabšie hviezdy a nebyť tých mien, tak je to odpad typu Asylumu. Škoda. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Béčková dokonalost... nebo spíš dokonalá béčkovost scénáře, jen škoda toho odfláknutého zpracování. Ve vyšším hodnocení mi brání: Skákající ruční kamera. Nevýrazný, necharismatický, huhňající, oteklý, zkrátka naprosto nemožný nekňuba v hlavní roli. Vizáž jeho buchty, která vlezla přímo z hroutícího se apo světa do lodního kryomrazáku s dokonalým makeupem, který jí vydržel až do probuzení, na tyhle debilní detaily jsem dost přecitlivělej. A ty digitální záblesky z hlavní při střelbě, no to snad... Celkově jde v průběhu filmu bohužel kvalita děje i záživnost pomalinku dolů. Ale jinak Willis si svou roli viditelně skvěle užívá a je radost se na něj dívat, vypadá o deset let mladší a má jiskru. Stejně tak vyzrálá kočka Nichols, nebo nerudný kapitán Jane. Interiéry lodi jsou fajn, tedy pokud jste spokojeně vyrostli na Alienech, nebo aspoň na Red Dwarfovi. A závěrečná, bizarní a neohrabaná obluda na lodi, plus nečekaný (a potěšující) závěr z Nové Země dává jasně na vědomí, že tvůrci filmu to celé točili nevážně, s nadsázkou, pro srandu svoji i divákovu, takže možná i ty digitální záblesky z hlavní k filmu nakonec patří. ()

Galerie (33)

Související novinky

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama