Reklama

Reklama

Nezvaný host

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pomocný montér sloužící na mezihvězdném korábu letícím vstříc nové Zemi bude zanedlouho otcem. Musí však nejdřív přelstít nemilosrdnou vesmírnou hrozbu, která chce kosmickou loď použít jako zbraň. (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

borec999 

všechny recenze uživatele

V najhoršom roku Willisovej kariéry tretí a konečne posledný film. Zase to nestálo za veľa, ale je to pravdepodobne to najlepšie čo v tomto roku Bruce natočil. Stále je to hlúpe, béčkové a lacné( mimozemšťania tu boli znázornení komparzistami, ktorí boli ponatieraní nejakým čiernym olejom). Akcia je hlavne v druhej polke, no film je paradoxne stráviteľnejší v prvej polovici, a to najmä kvôli Willisovi, ktorý tu dáva celkom solídne hlášky a zrejme ho natáčanie aspoň trochu bavilo a úplne to neodflákol. Takže za pár jeho hlášok a triezve zhodnotenie tvorcov, že nemá zmysel aby sa film bral v niektorých momentoch úplne vážne, to na tie 2* nakoniec zaokrúhlim. Stále je to však na pomery Willisových filmov bieda. 25% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem tomu, ale je to naprosto otřesné. Nelogičností až na půdu i v rámci toho omezeného mikro světa, který tvůrci zvolili, a vlastně to ani nedává smysl. Nějak nemám sílu ani vypisovat, co všechno je tu špatně, proč to nedrží pohromadě, není to absolutně napínavé a proč to celé je tak laciné, že zlaté televizní papundeklové pohádky. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Bruce natočil nevydarené videobéčko, čo myslím ako pochvalu. Pretože posledné roky točil amatérske bezrozpočtové filmy odohrávajúce sa v jednej budove v ktorých sa absolútne nič nedialo. Toto vyzerá ako sci-fi hororový trash typu Moontrap vykrádajúci slávnejšie filmy, aké točil v osemdesiatkách Bruce Campbell. Prvú tretinu sa tam nič nedeje, druhú tretinu parta technikov a ústredný hajzelboy zistí, že na palube je nejaký vírus, ktorý mení posádku na zombiekov a v poslednej tretine technikov napadne zobudiť z kryospánku komando, ktoré v pár komických scénach akože strieľa do zombiekov. No a vo finále náš čaká ešte súboj s hlavným šíriteľom vírusu v prvotriednej CGI nekvalite. Najväčším kladom filmu je prekvapivo Bruce, ktorý si je vedomý toho v akej sračke sa ocitol a tentoraz sa na tom nepokryte baví a uštipačne komentuje všetky tie udalosti alebo trápne dialógy kolegov. Okrem neho sa tu síce nájde pár ďalších známejších ksichtov, ale oni pôsobia len trápne. Najhorší je hlavný drsniak Timothy V. Murphy, ktorý hystericky vrieska jak keby mal krámy. Takže výsledkom je ten typ nevydareného filmu u ktorého sa smejete na účet tvorcov. 2/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Levný rutinní Shimandlovský béčko, ve kterým Bruce Willis likviduje zombie emzáky v kulisách z dřevotřísky. Nicméně je to zábavný a fanouška žánru jako jsem já, to vcelku slušně pobavilo. Ale vzhledem k tomu, že následující Willisova akční sci-fi Cosmic Sin vzniká ve stejným tvůrčím týmu jako tohle, vzdal jsem se veškerých nadějí, že by to mohlo být dobrý. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

První půlka byla ještě jakž takž ok (tedy samozřejmě pouze v rámci béčkové vykrádačky všemožných temných vesmírných sci-fi), v druhé už to ale jde nekompromisně do kytek. Produkčně je to tak extrémně podfinancované, že triky vypadají jak z homevidea a "akční" scény jsou nepřehlédnutelně mizerně nasnímané a ještě hůř sestříhané (nenávaznost záběrů je nejednou až fascinující). Alespoň, že Willis tu má (téměř) hlavní roli a není jen na ozdobu na pouhých pár minut (tuhle pozici tentokrát zastal Thomas Jane). 25 % ()

Galerie (33)

Související novinky

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama