Reklama

Reklama

Nezvaný host

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pomocný montér sloužící na mezihvězdném korábu letícím vstříc nové Zemi bude zanedlouho otcem. Musí však nejdřív přelstít nemilosrdnou vesmírnou hrozbu, která chce kosmickou loď použít jako zbraň. (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sci-fi horor, kde sa dočkáte zopár parádnych hereckých výkonov. A hlavne ten od BW. Tento chlapík proste začal zabíja čas pakovinami tohto štýlu a tých pár melónikov za tieto výstupy možno investuje do kúpi nejakých starožitností, malieb...alebo proste len aby svojím krásnym dcérkam kúpil nejaké to autíčko, ako výživné. Tento B-C snímok považujem za jeho ďalší pád, pád ktorý mu je zrejme asi u prdele. Veď má za sebou toľko skvelých filmov, že si to môže dovoliť...možno si to tento kultový herec takto myslí...my by sme si ale asi od neho radšej dali niečo, čo má aj rozpočet a hlavne ducha diel, ktoré niekedy točil. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

První půlka byla ještě jakž takž ok (tedy samozřejmě pouze v rámci béčkové vykrádačky všemožných temných vesmírných sci-fi), v druhé už to ale jde nekompromisně do kytek. Produkčně je to tak extrémně podfinancované, že triky vypadají jak z homevidea a "akční" scény jsou nepřehlédnutelně mizerně nasnímané a ještě hůř sestříhané (nenávaznost záběrů je nejednou až fascinující). Alespoň, že Willis tu má (téměř) hlavní roli a není jen na ozdobu na pouhých pár minut (tuhle pozici tentokrát zastal Thomas Jane). 25 % ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ještě než se provalilo, že Bruce Willis trpí zákeřnou nemocí, se tento kdysi oblíbený a uznávaný herec začal stále častěji objevovat v nízkorozpočtových béčkových a céčkových filmech nepříliš valné kvality a pošramotil si tím dost svou pověst. A i tento akční scifi-hororový kousek moc pozitivních prvků nepobral a dost často je označován za céčkový brak. Mnozí ho srovnávají s Vetřelcem, Věcí či Pandorum – no jeho tvůrci se těmito filmy dozajista dost inspirovali, ale jejich kvalit nedosáhl ani po kotníky. Nicméně si nemyslím, že by šlo až o takovou tragédii, za jakou ho většina označuje.    Děj samotný sice moc originality nepobral, ale po docela nezáživném začátku se nakonec dostavila vcelku snesitelná prostřední pasáž – která nám nabídne i náznaky dobré atmosféry, několik slušných speciálních efektů (ty týkající se střelných zbraní a paprsků byli ale vážně tragické), počet mrtvých (a znovu oživených) je tu taky docela velký, ale samozřejmě i hromadu nelogických momentů, zběsile trhanou kameru a úsměvný otevřený konec. Ale tak Bruce ještě jednou dostal šanci „zachránit lidi“, i když tentokrát se to dost minulo účinkem.    Kromě něj se tu ale objevilo i několik dalších známějších tváří (někteří jen v malých rolích), jiní si zahráli docela důležité postavy. Hlavní hrdina sice moc sympatií nepobral, ale jeho výkon bych rovněž neoznačil za přímo tragický. Nicméně musím uznat, že jako celek si tento film víc jak podprůměrné ohodnocení prostě nezaslouží. Negativa převyšují pozitiva. 30% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku roztomilá béčková / céčková vykrádačka Aliena, akých sa už natočilo tisíce, tak prečo by nemohla existovať aj táto :-) Netlačí sa to do hororu, ostáva to v rámci odľahčeného akčného sci-fi, ktoré keby malo väčší rozpočet, mohlo byť úplne v pohode. Nevadí, režisérovi sci-fi očividne sedí, občas sa v tom objaví myšlienka, ktorú by človek v takomto filme nečakal a pravdupovediac som ani nečakal, že sa objaví také záverečné zmutované monštrum. Síce bolo po chvíli trochu vtipné, ale snaha sa cení. Hladný hrdina nudný, ale znesiteľný, Thomas Jane ako kapitán lode pobaví aj na minimálnom priestore a Bruce tu má konečne výraznejšiu úlohu a neodbije si to za pár minút. Dokonca ma viac bavil v prvej polovici, keď popíjal a robil si tam z každého prdel, než v druhej keď prišlo na akciu. No hlavne vyzeral, že tu príliš netrpí a neponáhľa sa domov ako zvyčajne. Môže byť. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Levný rutinní Shimandlovský béčko, ve kterým Bruce Willis likviduje zombie emzáky v kulisách z dřevotřísky. Nicméně je to zábavný a fanouška žánru jako jsem já, to vcelku slušně pobavilo. Ale vzhledem k tomu, že následující Willisova akční sci-fi Cosmic Sin vzniká ve stejným tvůrčím týmu jako tohle, vzdal jsem se veškerých nadějí, že by to mohlo být dobrý. ()

Galerie (33)

Související novinky

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama