Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní sequel. Prakticky se jede na stejné vlně jako v prvním díle. Všichni jsou si moc dobře vědomi co točí za film a užívají si to. McG tento typ filmů umí točit a je vidět, že má řemeslo v ruce a baví ho to. Režisér přichází s kupou nápadu, tvoří zajímavé a zábavné scény a krásně do toho zapojuje popkulturní písničky. Je to hodně příjemná oddychovka co mi několikrát vykouzlila úsměv na tváři svojí přepáleností, absurditou a tím jak moc se neber vážně. Po herecké stránce to šlape a je radost na to koukat. Ocenil jsem gore scény, které jsou celkem kreativní, hezké zapojení herců z prvního filmu a taky to, že to vypadá vizuálně dobře. Mohlo to být o pár minut kratší, ale i tak jsem se nenudil. Chůva na zabití: Krvavá královna je fajn oddychovka a pokud vás bavil první díl, tak zde bude taky spokojený. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Horory, kde malí smradi přehrávají, hrají si na bůhví co a nakonec přemůžou dospěláky (The Babysitter, Better Watch Out ...). Tohle pokračování je sice o fous lepší a "dospělejší", ale i tak jsem měl pocit, jako bych se díval na Disney Channel, který se snaží o Hororovou zábavu. Vtipy jsou tu celkem trapné, ohrané, Gore sice je, ale opakuje se stále scéna vyprsknutí krve do obličeje, občas to ani nedávalo smysl. Asi se vyplatí před filmem pořádně zhulit. Nic pro mě, ptákovina pro puberťáky. ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jako ... Je to strašná kravina, ale šííílená! Až na mne občas dýchla "atmosféra" TROMY... Ale je to parádně ujetý, vůbec se to nebere vážně a jsou tam neskutečně vtipný GORE momenty a celé je to neskutečně blbé a fakt jsem se smál kolikrát. Jako že mne to pobavilo včera odpoledne. A bohužel protože je to fakt brak, tak tomu nemůžu dát víc, ale je to parádní brak. A ani tam necpali moc černochy a teplouše. Což se v dnešní době počítá jako výrazné plus. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel se jedná o zbytečné pokračování co parazituje na úspěšné jedničce. Spoilery kdo neviděl jedničku nečtěte Celá myšlenka, že všeci z jedničky přežily a těla se nenašly ještě budiž (asi se vypařila i krev dejme tomu) , ale teď přijdou hodně velké chyby kdo ji viděl ví, že tam umřelo několik policajtů ani jejich těla se nenašly a navíc předtím než zemřeli měly hlášení, že jsou v Coleově domě tak, že oni tam podle dvojky šly a zmizely a dva roky nikomu nechyběly? Další věc Dee tam v tu noc měla hlídání umřela (zmizela) a rodičům Coleho případně policajtům co to vyšetřovaly to nepřišlo divné ani ji nikdo nehledal? Ani ten konec nedává smysl jelikož ten plán je vyloženě na náhodu a spoléhá na to, že někdo zasune do určité doby navíc s holkou co je od začátku divná. Nové postavy jsou tragické (celá ta nová parta co ho honila měla potenciál bohužel se to zmohla na přizdisráče) a nejhorší je humor (Coleův táta a Melanin táta) 60 procent ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Váhal som nad hodnotením, ale nakoľko je to lepšie ako prvá časť, tak nemôžem inak a dávam slušné štyri hviezdy. Tam kde jednotka váhala a pri svojej krátkej stopáži stavila na zbytočne dlhý úvod a potom urýchlenú akciu, tam už dvojka jasne stála oboma nohami na zemi, počítala s tým, že vieme, čo je treba a tak to všetko začalo o kus skôr. Slušných úmrtí tu máme viac, gore lahôdkový, humor trefnejší (hlavne narážky na známe filmy) a dokonca sa čo to vyžehlilo aj z osudov postáv z prvej časti. Ja by som si trojku dal rád... a ďalšie pokračovanie Babysitter rovnako... :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama