Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že takýto štýl filmov mi celkom sedí pokračovanie The Babysitter zaostalo za mojim očakávaním. Je pravdou že sa vo filme našlo dosť dobrých momentov, ale minimálne 15 minút by bolo možné vystrihnúť bez toho aby sme o niečo prišli. Aj vďaka dobrej hudbe to malo nábeh aspoň na 3*, ale rozhodujúci moment prišiel 14 minút pred koncom - Black power bitch. Ako inak, Netflix. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dost slabý oproti jedničce.Ta byla zábavná ve všech směrech.Zato pokračování je málo vtipný, kulisy působěj děsně papundeklově, a vlastně sem skoro čekal že na mě vyskočí Čtvrtníček z filmu Poslední plavky.Netflix působí jako vrah hranýho filmu.Začíná to od něj mít všechno nádech jak blbý epizody seriálů.Zrušte tu firmu někdo.30%. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Na každý super nápad připadnou tři nelogické střely úplně vedle, na pár dobrosrdečných vtípků je nutno připočítat slušnou várku zcela mimózních (rodiče) nebo opakovaných "hlášek" (taktéž rodiče). Zkrátka pokračování, které uhání kupředu ještě zběsilejším tempem než originál a používá k tomu nečekané zvraty - aby při jejich vytváření popíralo vývoj klíčových charakterů, ale v rámci vytvoření premisy pak k mému úžasu i konec prvního dílu. Sledovat, jak hlavního hrdinu rodina, přátelé i autority nabádají k tomu, aby byl normální, přestože věci, o kterých mluví, se zcela prokazatelně staly, je neuvěřitelně rozčilující. Killer Queen v sobě má zábavnost, disponuje neuvěřitelně sympatickou hereckou sestavou a na Jennu Ortegu se dívá samo. Těch ran do tváře logiky bylo ale tolik, že pootevřená vrátka k pokračování zkrátka musí zůstat zavřená. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Stejná chujovina jako první díl a pořád stejně zábavná. Ano, je to blbost, ale dokáže si to ze sebe dělat srandu, referencovat Terminátora a i jemné narážky, jako melodie na banjo z Deliverance nebo hláška z The Warriors. Judah Lewis za ty 3 roky dost povyrostl, stejně jako Emily Alyn Lind, která z dětské hvezdičky se taky dost pěkně vyvinula na správných místech a plní roli místo Samary. Gore je tu zas over the top a písničkový soundtrack taky udělal radost. Na výplachový večer není co vytknout. Samozřejmě nízké hodnocení taky chápu. SPOILER: Samara tu nakonec je taky! Byť až na konci. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jako ... Je to strašná kravina, ale šííílená! Až na mne občas dýchla "atmosféra" TROMY... Ale je to parádně ujetý, vůbec se to nebere vážně a jsou tam neskutečně vtipný GORE momenty a celé je to neskutečně blbé a fakt jsem se smál kolikrát. Jako že mne to pobavilo včera odpoledne. A bohužel protože je to fakt brak, tak tomu nemůžu dát víc, ale je to parádní brak. A ani tam necpali moc černochy a teplouše. Což se v dnešní době počítá jako výrazné plus. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Podtitul filmu Killer Queen odkazuje na stejnojmenou píseň skupiny Queen, která dokonce i zazní ve vyvrcholení filmu. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama