Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

santiamén 

všechny recenze uživatele

2/10 Děsivá hovadina v tom nejhorším možném smyslu. Trapný humor a bez nápadu sakumprásk vykradený obsah jedničky, která byla taky pitomost, ale aspoň ne dvakrát převařená pitomost. Postavy se chovají naprosto nelogicky a v rozporu s předchozími událostmi prostě jen proto, že to tak scenáristi potřebovali. Není to děsivé, není to vtipné, nezabaví to, všichni herci jsou neskutečně toporní, děj to nemá, originální myšlenku to nemá, zkrátka naprostá ztráta času. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je príjemné vidieť staré známe postavy. McG ide rovnakou cestou ako v prvej časti. Balansuje na hrane absurdity a vtipu a v niektorých prípadoch sa mu to vypláca, v iných zase nie. Chcelo by to nápaditejšieho tvorcu, aby z tohto spravil chuťovku o ktorej sa bude rozprávať dekády ( ako sa to napríklad deje s prvými Evil Dead). To ale neznamená, že to nie je zábavné. Jenna Ortega aj Emily Alyn Lind sú krásne. Dobre sa na ne pozerá a vďaka nim dakedy zabúdate na to, že sa jedná vlastne o totálnu kravinu. Judah Lewis hrá prvú ligu a potešia aj jeho rodiča. Zvyšok je do počtu a zbytočne prehrávajúci. Rovnako poteší návrat Samary Weaving ale čakal som v jej prípade niečo omnoho viac epickejšie. Na druhú stranu nevadí. Očakávať veľké veci od takéhoto typu filmov sa veľmi nevypláca. Každopádne obidva filmy považujem za to lepšie čo McG vytvoril a rád sa k nim budem vracať - ako ku zábavným chuťovkám. Ak by bola aj tretia časť, asi by som sa nenahneval. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Horory, kde malí smradi přehrávají, hrají si na bůhví co a nakonec přemůžou dospěláky (The Babysitter, Better Watch Out ...). Tohle pokračování je sice o fous lepší a "dospělejší", ale i tak jsem měl pocit, jako bych se díval na Disney Channel, který se snaží o Hororovou zábavu. Vtipy jsou tu celkem trapné, ohrané, Gore sice je, ale opakuje se stále scéna vyprsknutí krve do obličeje, občas to ani nedávalo smysl. Asi se vyplatí před filmem pořádně zhulit. Nic pro mě, ptákovina pro puberťáky. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Potenciál filmu sráží stejně jako u jedničky buranské zpracování. Potěšilo, že se konečně narozdíl od jedničky rozjela mytologie kolem satanského kultu. Gore bylo originální a hodně vtipné, videoklipové odbočky byly taky super a všechny tři holky + Bellu Thorne musíte milovat, takže na ty sračky, co tam McG nasázel v klidu zapomenete a béčkově si to užijete. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně přesně takové, jaké jsem to čekal, což rozhodně není kritika. Větší, střelenějším vtipnější a krvavější (respektive marmeládovitě - limonádovo - gejzírovější), o něco víc sexy a v závěru i poměrně překvapivě, ale zároveň logicky vypointované. Pokud se vám líbil první díl, budete spokojení, pokud ne, pak předpokládám, že se na tenhle dívat nebudete. A jestli ano, dobře vám tak. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)

Reklama

Reklama