Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Crockettův ostrov se snáší noc. Skupina vzbouřenců se snaží přežít, jak se dá, a zvládnout nastalý chaos. (Netflix)

Recenze (12)

MuggyCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně lidem nesedí Flanaganové natahování, ale sakra. K tomuhle ani ne tak horroru jako akčně-filozofickému vyprávění tyhle dlouhé rozhovory tak úžasně sedí! Monolog smrti napodruhé- Výborný! Finální hromadný zpěv- Výborný! Poučení z celého příběhu- Na jedničku! Vynechal bych pouze poslední větu na lodi, chápu že byla zásadní, ale kdyby přišla rychleji vůbec by nevadila. Zakončovat tuto jinak úžasnou sérií slovy "necítím nohy", mi bohužel přišlo komické :D ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Posledních 15 minut si můžu pouštět neustále dokola, a to přesto(nebo právě proto), že nerozumím ničemu(nebo všemu)... ve svých odžitých sto letech si připadám jak puberťák, kterej sjíždí svůj oblíbenej punk do roztrhání těla...a duše. Rázem mám pocit, že všechny důležitý sračky celýho světa jsou jen malichernosti. Třeba to tak i je. Já bych si to tak přál. Neuvěřitelnej nářez. Díky https://www.csfd.cz/uzivatel/109986-beckett51/ dlabu na modrý čísla. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr byl skvělý. Líbilo se mi, že nikoho nesvítilo a neřekl si, že když teda to vypadá pro obě strany, jak to pro ně vypadalo, tak tam dáme něco, co nikdo nečekal, aby divák zůstal v šoku. Já v tenhle konec doufala a jsem ráda, že jsem ho dostala. "Pokračování" rozhovoru o smrti bylo to nejkrásnější, co v seriálu padlo. A taky to na pláži. Škodolibě jsem se usmála. Měla věřit víc, třeba by jí bůh dal ruce želvy  ;) (Úplně jsem nepochopila komentář zde o nelogice s můstkem, ale zároveň to je hezký důkaz, jak více lidí pochopí jedno sdělení. Třeba já měla za to, že tam umřít chtěli. Proč žít dál? Neměl důvod pokračovat. Už jenom kvůli tomu, co se řeklo v kostele, když spolu ti dva mluvili předtím.) ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám si myslet, že před natáčením Půlnoční mše, Mike Flanagan četl Prokletí Salemu. Protože evidentně si osvojil Kingovský styl zakončování. Naprostou destrukcí. Sám jsem byl ale překvapen, že k ní nedošlo z té strany, kde jsem jí čekal, ale zcela z opačné. Jakoby sám tvůrce říkal, že slepá víra má i slepý rozum. A že ten, kdo je ovládán pudy, je slepý k nebezpečí okolo. Pro mě ale naprosto výborné zakončení, které je jasně uzavřené a finální skladba Blíž k tobě Bože můj mi evokovala poslední píseň hranou na Titaniku. Možná tak i byla úmyslně vybrána. Jasný plný počet a všem doporučuji se na seriál podívat. 95% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoda tej snahy o poeticky zaver. Vyznel totiz nesmierne pateticky a uplne mimo misu. Zvlast, ked sa spatne obzrieme na konanie a pohnutky postav. Inak, istotne tam bolo dost priestoru na "tienik", kde sa da zaliezt, ale nechcem vyryvat. Za mna sklamanie. Diel sa totiz uplne vymkol doteraz vystavanej premise. Kazdopadne Flanagan-ova "stavka" na vybornu Kate Siegel, vdaka spolupraci z predoslych serialov bola serialovou najvacsiou devizou. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama