foto

Kristin Lehman

  • nar. 3.5.1972 (46 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Reel Women Seen
2014 Loft
2012 Arthur Newman
2007 Backyards & Bullets (TV film)
2006 Calvin a Frannie (TV film)
Damages (TV film)
Strážce
2005 Lie with Me
Norco: Pod palbou (TV film)
Připálený toast (TV film)
2004 Riddick: Kronika temna
2002 Krvavý rozsudek (TV film)
2000 Únosci
1999 Strange World (TV film)
1998 Samotáři v New Yorku
1997 Dinner at Fred's
Doteky
Hemoglobin
1996 87. revír: Sníh (TV film)
Aljaška

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
The Killers (S01E10)
Rage in Heaven (S01E09)
Clash by Night (S01E08)
další epizody (8)
The Good Doctor (TV seriál)
She (S01E14)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
Post-Apocalypse Now (E09)
Two Graves (E08)
Whistle Past the Graveyard (E07)
další epizody (6)
Saving Hope (TV seriál)
Gutted (S05E07)
Doctor Robot (S05E06)
2016 Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
Chronologie bolesti (S04E12)
Přirozený výběr (S04E11)
další epizody (13)
2015 Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
Frampton jedná (S03E12)
Amatéři (S03E11)
další epizody (13)
2014 Motiv (TV seriál)
Pro tebe zemřu (S02E13)
Polibek smrti (S02E12)
Kulka pro Joeyho (S02E11)
další epizody (13)
2013 Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
Nelítostná (S01E12)
Brutál (S01E11)
další epizody (13)
The Dark Corner (TV seriál)
2012 Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Buldok (S02E11)
další epizody (12)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Orfeus (S01E12)
Dám ti vědět, až tam dorazím (S01E10)
další epizody (12)
Castle na zabití (TV seriál)
Pěst kapitalismu (S04E05)
2007 Drive (TV seriál)
Černá mše (TV seriál)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Bolshoi Booze (S02E11)
Rande (S02E10)
2005 Bod G (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Go Fish (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Vypínač (S05E11)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Mezi živými/Stín měsíce (S01E13)
Krajní meze (TV seriál)
Tlačítko mrtvého muže (S03E13)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Padající hvězda (S02E19)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
Chronologie bolesti (S04E12)
Přirozený výběr (S04E11)
další epizody (13)
2015 Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
Frampton jedná (S03E12)
Amatéři (S03E11)
další epizody (13)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Ghost Wars (TV seriál)
Two Graves (E08)
The Exorcism of Marcus Moon (E04)
2016 Motiv (TV seriál)
Mrtvé jméno (S04E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace