foto

Kristin Lehman

  • nar. 3.5.1972 (48 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lie Exposed
2017 Reel Women Seen
2014 Loft
2012 Arthur Newman
2007 Backyards & Bullets (TV film)
2006 Calvin a Frannie (TV film)
Damages (TV film)
Strážce
2005 Lie with Me
Norco: Pod palbou (TV film)
Připálený toast (TV film)
2004 Riddick: Kronika temna
2002 Krvavý rozsudek (TV film)
2000 Únosci
1999 Strange World (TV film)
1998 Samotáři v New Yorku
1997 Dinner at Fred's
Doteky
Hemoglobin
1996 87. revír: Sníh (TV film)
Aljaška

TV seriály

2021 Midnight Mass (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2020 The Twilight Zone (TV seriál)
Meet in the Middle (S02E01)
2019 Hospital Show (TV seriál)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Zabijáci (S01E10)
Běsnění v nebi (S01E09)
V osidlech noci (S01E08)
další epizody (8)
Dobrý doktor (TV seriál)
She (S01E14)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
Post-Apocalypse Now (E09)
Two Graves (E08)
Whistle Past the Graveyard (E07)
další epizody (6)
Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
The Third Man (S04E09)
Sunny Side Down (S04E08)
další epizody (6)
Saving Hope (TV seriál)
Gutted (S05E07)
Doctor Robot (S05E06)
2016 Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
Chronologie bolesti (S04E12)
Přirozený výběr (S04E11)
další epizody (13)
2015 Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
Frampton jedná (S03E12)
Amatéři (S03E11)
další epizody (13)
2014 Motiv (TV seriál)
Pro tebe zemřu (S02E13)
Polibek smrti (S02E12)
Kulka pro Joeyho (S02E11)
další epizody (13)
2013 Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
Nelítostná (S01E12)
Brutál (S01E11)
další epizody (13)
The Dark Corner (TV seriál)
2012 Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Buldok (S02E11)
další epizody (12)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Orfeus (S01E12)
Dám ti vědět, až tam dorazím (S01E10)
další epizody (12)
Castle na zabití (TV seriál)
Pěst kapitalismu (S04E05)
2007 Drive (TV seriál)
Černá mše (TV seriál)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Bolshoi Booze (S02E11)
Rande (S02E10)
2005 Bod G (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Oči mrtvého (E08)
2001 Go Fish (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Senioritis (S03E15)
The Break-Up Kit (S03E14)
Blackout (S03E13)
další epizody (4)
Krajní meze (TV seriál)
Čas od času (S07E15)
2000 Andromeda (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Stagnace (S06E09)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Wrath of Achilles (S01E16)
Akta X (TV seriál)
Vypínač (S05E11)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Resurrection (S01E07)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Mezi živými/Stín měsíce (S01E13)
Krajní meze (TV seriál)
Tlačítko mrtvého muže (S03E13)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Padající hvězda (S02E19)
Směr jih (TV seriál)
Flashback (S02E18)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 The Murders (TV seriál)
Black & Blue (E06)
Toxic (E05)
Řád (TV seriál)
Úvod do etiky: Část 2 (S01E04)
Úvod do etiky: 1. část (S01E03)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
Two Graves (E08)
The Exorcism of Marcus Moon (E04)
2016 Motiv (TV seriál)
Mrtvé jméno (S04E02)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
Chronologie bolesti (S04E12)
Přirozený výběr (S04E11)
další epizody (13)
2015 Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
Frampton jedná (S03E12)
Amatéři (S03E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky