Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta ne zrovna úspěšných broadwayských herců rozvíří poklidný život městečka v Indianě, když se zastane studentky, která chce jenom vyrazit na ples se svojí přítelkyní. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (84)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten tag lesby alebo gay už môžu dávať asi pomaly ku každému filmu. Stalo sa to normou a v poslednom čase snáď dve tretiny filmov musia obsahovať takýto prvok. Všade sa šíri heterofóbia. Chcete si pozrieť normálny rodinný film alebo drámu? Zabudnite, to musíte pátrať niekde na Hallmarku či Barrandove, úrovňou síce veľmi nízke, ale aspoň mám istotu, že tam nebude 72 pohlaví. Tento film opäť tá istá tlačenka, samý buzík, samá lesba a ostatní ich oslavujú. Stane sa heterosexualita a normálnosť už hanbou? Normálnosť vidím aj v tom, že svoju sexualitu nepretláčam navonok, pretože to nie je čo ma určuje ako osobnosť. Úchylovia to ale vidia inak. ()

Torimmer odpad!

všechny recenze uživatele

Šíleně povrchní a opět do tváře si nevidící americký vzkaz světu a sobě samé. Jo, oslavovat jejich "správně" fungující systém (a teď nemyslím jen politický, ale hlavně mentální) a zároveň ukazovat bez smyslu prstíčkem na jeden daný problém v onom systému, to by jim šlo. Ale tohle samozřejmě není problém jen Ameriky, tímhle falešným mesiášstvím trpíme všichni lidi. No, pokud se lituje a hraje na hrdiny, když jde přitom jen o trendy a politiku, vypadá to nějak takhle. ()

Reklama

jezurka42 

všechny recenze uživatele

I’m as gay as a bucket of wigs. A bucket of them! Je to průvod zabalen do třpytek a velké duhové vlajky. Je to pochod, za to, kdo jsme a kým chceme být. Je to odchod, od cynismu, narcisismu, nenávisti a zloby. Je to příchod něčeho nového, hřejivého, nekonečného. Tohle je život a za ten je potřeba bojovat žít. Tak pojďme tančit a zpívat, pojďme se bavit a výskat. Pojďme prožívat a žít. Oslavujme sebe a ostatní, oslavujme to, že jsem tady a teď. Doba může být jakkoli temná a děsivá, ale pokud bude tvá mysl svěží a srdce bude oplývat všemi barvami duhy, bude se zdát být vše o něco lepší. A když ještě k tomu na té cestě potkáte čtyři broadwayské hvězdy, které jsou stejně nesnesitelné jako roztomilé a vtipné, nemůžete se přeci cítit zas až tak špatně. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Limonáda z nejsladších. Jenže právě o těch hodnotách, které tak rád zastávám, takže mi úsměv v oněch tuplovaně optimistických chvílích neslezl z tváře. Vzhledem k tématu, distributorovi a režisérovi samozřejmě zdejším slušnočechům mohou rupnout cévky ve velkém, přitom se nejedná o nic jiného než přes dvě hodiny nataženou epizodu Glee. S perfektní choreografií, neuvěřitelným obsazením hostů z Broadwaye a s žánrově odpovídajícími rychlozvraty. Zpívejte nebo nechte být. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

2 roky jsem měla tento film schovaný na chvíli, kdy si řeknu " a teď už jo!". Ta chvíle nastala, já neměla náladu absolutně na nic a tento film splnil tu "misi", že danýma barvama mi "rozzářil" pozdní odpoledne...Nicméně - je to s*ajda" - co si budem....Je to šílené, praštěné, přehnané, barevné a uřvané...a taky i za mě herecky přehrané... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Barry (James Corden) v jedné scéně říká, že Dee Dee (Meryl Streep) si již tak svou pošramocenou image poškodila svým hysterickým výstupem v divadle Longacre. Právě v tomto divadle si odbyla originální broadwayská produkce muzikálu „The Prom“ svou premiéru a hrála se zde až do derniéry. (jezurka42)
  • V jedné scéně si Barry (James Corden) stěžuje, že ještě nedokázal získat jedinou cenu Tony (nejvýznamnější divadelní cena), a že je unavený z neustálého nezdaru. James Corden, představitel Barryho, je přitom jediným z ansámblu, který ve skutečnosti cenu Tony vyhrál. (jezurka42)

Související novinky

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

Reklama

Reklama