Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Pobavil som sa. Hart a Harrelson skvelá dvojka plus akčné pasáže výborne. Chýbal asi len ten tradičný Harrelsonov cz dabing. Ako som už spomenul netflix bude mať problém teraz prekonať ostatné streamovacie služby a musí pridať s lepšími filmovými kúskami. Ale napriklad tento bol veľmi fajn. Lepšie ako minulotýždňový Spiderhead. 4* ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Netflix natáčí náměty starých dobrých snímků na zaplnění své filmovny, jak smyslů zbavený, a tak tu máme tentokrát starý dobrý Buddy film s drsným bělochem a užvaněným černochem. A aby toho nebylo málo, šmrncla se do toho ještě jedna námětová klasika a tím je záměna identity. V Buddy filmech je převážně dvojice policejní či policajt a kriminálník, tady máme pro odlišení kriminálníka a neúspěšného youtubera. Ale jinak je to akční komedie, jako každá jiná. Ale jo. Atmosférou a vůbec celkovou koncepcí jakoby se vrátila stará dobrá osmdesátá a devadesátá léta. Drsňák a žvanil. Stále to funguje, ale co si budeme povídat, takovéto filmy jsou už prostě nenávratně pryč. Vtípků a vůbec humoru je sice více než dost, ale když už je od prvních minut jasné, kam se to bude vyvíjet, důvodů k zasmání toho rázem zase dohromady moc není. Svižná a dokonale uhlazená akce ale jinak zůstává relativně koukatelná. Jen kdyby to alespoň nekazila právě ta zoufalá předvídatelnost mnohých scén. O samotném závěru ani nemluvě. V devadesátých letech by snímek jistojistě diváky do kin přitáhl. Nyní se stává po shlédnutí v digitálním éteru spíše adeptem k naprostému pozapomnění. ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Když si protrpíš určitou stopáž a dostaneš se do souznění ústředního dua a jejich nucené spolupráce, tak už to začíná mít zajímavé obrysy a nádech komedie. Hart je ve všem v podstatě stejně otravný ale sem tam se mu povede udělat výraznější komedii. Tohle sice nebyla jedna z nich ale v konečném souhrnu to byla docela fajn podívaná. Ale nic, co bychom už neviděli a nebo nečekali.. Ale plus dávám rozhodně za finální rvačku v posilovně - Jako od Kingsmana! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart, Harrelson, režisér Zabiják a bodyguarda a akční našlapaná komedie plná “Hartovského” černého humoru? Yes please! Plno ubrečenců zde celý film hejtí a shazuje, ale kdo miluje Harta a jeho standupy (které jsou mimochodem to nejlepší, co na standup/komediálním poli kdy vzniklo), tak bude slintat blahem i u Muže z Toronta. Dvě hlavní postavy, a to “debílek” Hart a chladný zabiják Harrelson se výborně kontrastně doplňují, hláškuje se o stošest, ústřední nápad, kdy se komediant připlete do tvrdého gangster obchodu a je nucen hrát zabijáka, aby nebyl odhalen, je už sám o sobě skvělý a když se přidá solidní a vizuálně poměrně dravě natočená akce, je vyhráno. Je to hloupé, je to stupidní, ale tohle je prostě typický Hart, takže kdo jde do filmu a čeká intelektuální áčko, ten je blázen. Humor mi sedl maximálně, akce překvapila a vůbec jsem se nenudil, takže nadstandartní čtyřhvězda jak vyšitá! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Man From Toronto" je v podstate film, od ktorého viete čo asi dostanete. Je to Woody Harrelson, ktorý sa často tvári ako keď hrá Arnold Schwarzenegger T-800. Teda v prvom filme. A Kevin Hart je proste Kevin Hart. A dočkáme sa akčnej komédie s dvomi postavami, ktoré sú úplne rozdielne, ale nejakým spôsobom musia spolu fungovať a dať hlavy dokopy. Ako ľahká jednohubka na večerný oddych je film ok. Ale nič viac od toho nejako nehľadajte a nečakajte. A potom si myslím, že budete spokojní. Nepotrebujem od všetkých filmov, aby splnili definíciu kvality a prekonali očakávania. Občas takáto oddychová záležitosť funguje. A tento film pár svojich momentov má. Najmä asi na konci. Máme tu celkom zaujímavé súboje (ale zostrihané absolútne strašne) a aj jednu scénku s autom. A do toho kopec failov zo strany Kevina Harta. Je to taká buddy akčná komédia... ale je to fajn. Na jedno pozretie stačí. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)
  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)

Reklama

Reklama