Reklama

Reklama

VOD (1)

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (594)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dekadentný Netflix sa nezaprie a hneď v úvode nám musel ponúknuť feministicko-lesbické krávoviny. Dnes si už kadejaká ludra myslí, že keď si prilepí strap-on, tak jej rovno dorastú aj gule. A ruská mafia je tu banda neschopákov, že by im rovno u nás vymysleli ministerstvo ako strapatej Remišovej. Trápny koniec dal tomu korunu. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nápaditý námět, sympaticky cynický přístup a skvělé schéma. A pak taky zklamání. S tak silným filmovým konceptem a našlapanou hlavní hrdinkou je naprostá škoda, že se tvůrce rozhodl do snímku vložit záporáky hodné animovaných grotesek Looney Tunes a zcela rezignovat na jakákoliv odvážná rozhodnutí. Navíc je to jeden z těch filmů, jehož finální dějství se odehrává jen podle toho, co se scenáristovi zrovna hodí do krámu. Bylo to slušné, ale mohlo to být daleko jinde. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ženský Vlk z Wall Street, alespoň co se začátku týče. Chytře vymyšlený a výborně zahraný thriller o ženské verzi "šmejdů", která si našla obživu v kompletní devastaci důchodců. Daří se jí do doby, než si vybere chybnou oběť a roztočí hodně nepříjemná kola. Rodamund Pike je výborná a ukázala, že tyhle mrchy jsou její parketa. Bohužel jsem po celou dobu čekal, kdy se to pořádně rozjede a přijde i nějaké to napětí nebo něco, co by film posunulo dál (nějaký vizuální nápad, nebo cokoliv podobného) ale to se nedostavilo. Na Netflix je to jeden z lepších kousků, ale pořád je to jen film na jedno podívání. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná, svižná a dobře zahraná jednohubka. Opravdu jsem si to užila celé dvě hodiny. Jo, závěrečná půlhodina už je lehce blbina, ale ten úplný závěr si mě zase získal. Na Rosamund Pike jde vidět, že si to opravdu užívala. Nečekala jsem vůbec nic, o to více jsem byla překvapená, jak moc mě to baví. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Asi bych byl rád, kdyby si daný námět vzal na starost jiný scénárista. A režisér. Asi bych byl rád, kdyby si padouši už na vždy dávali záležet na tom, že když chtěj někoho zabít, tak že je ale opravdu zabitej. Celý mě to vlastně nějak sralo. Ale to taky neni úplně špatně. Jsem masochista? Nevim. Covid. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (10)

  • Části tohoto filmu byly natočeny ve Washingtonské restauraci Wellesley Smith & Wollensky. (ČSFD)
  • Minimálne v dvoch prípadoch je niekto zasiahnutý paralyzérom a iná osoba sa ho dotkne bez toho, aby dostala aj ona elektrický šok. (megajalec)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v hlavnom meste Boston. (MikaelSVK)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Reklama

Reklama