Reklama

Reklama

VOD (1)

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (594)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Bolí tě prohra víc jen proto, že jsem ženská? Je ti líto, žes prohrál soud s někým, kdo má vagínu? To že máš péro, ještě automaticky neznamená, že jsi víc nebezpečnější než já. Je to právě naopak." ______ Aneb cynický návod k tomu, jak snadno kšeftovat na senilitě důchodců. 'Jako v bavlnce' je sice šablonovitá neo-noirová satira, která podává dost podnětných impulzů a otázek o relativitě emoční manipulace, a kde mimochodem skvěle vyniká brilantní syntezátorový soundtrack, a samozřejmě servilní sociopatka Rosamund Pike v hlavní roli, jejíž šibalský úsměv způsobuje instantní erekci - každopádně jako neškodná víkendová zábava pro něžné pohlaví tahle multi-žánrová sebeparodizace na coenovské náměty nikterak neurazí. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Výbornej, cynickej, přechcávací thriller o souboji dvou sviní. Rosamund Pike si tu skvostně vychutnává fakt odpornou bytost zneužívající bezbranné důchodce, až se jednoho dne zaplete s důchodkyní, která má ... značně nebezpečné přátele. Je to svižně natočené, výborně zahrané, velmi zábavné a bohužel o něco méně skvostně napsané. V závěrečné třetině se to rozjede možná až příliš, když se scénář začne spolíhat na nepravděpodobné náhody. To ale v hodnocení rád přehlídnu, protože úplnej závěr potěšil. Celkově zkrátka velká spokojenost. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

S politikou naší vlády se důchodu naštěstí asi nedožiju. Bude jen otázkou času než se Marlou někdo inspiruje a otevře podobnou pečovatelskou službu v našich končinách. Cynická ženská verze Zjizvené tváře dokonale surfuje na módních trendech a přesto působí podvratně. Dokonalý scénář, který ani v závěru neselže a z legrační premisy opatrovnice, která (legálně) okrade matku obchodníka s bílým masem vytříská jak onu komedii tak solidní porci napětí. Herecký koncert Rosamund Pike vkusně doplňuje Peter Dinklage. Nečekaná chuťovka. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nápaditý námět, sympaticky cynický přístup a skvělé schéma. A pak taky zklamání. S tak silným filmovým konceptem a našlapanou hlavní hrdinkou je naprostá škoda, že se tvůrce rozhodl do snímku vložit záporáky hodné animovaných grotesek Looney Tunes a zcela rezignovat na jakákoliv odvážná rozhodnutí. Navíc je to jeden z těch filmů, jehož finální dějství se odehrává jen podle toho, co se scenáristovi zrovna hodí do krámu. Bylo to slušné, ale mohlo to být daleko jinde. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jako poslání týpků s bouchačkama do domova bych moc jako "chytrý souboj" tedy neviděl, ale okey.. nenudil jsem se..(což v týhle době je už fakt cenný..najít film, který zaujme a udrží pozornost diváka) i když mi to příjde víc o zmrdech, než kdejáká marvelovka, co si na film o antihrdinech jen "hraje". Každopádně tím koncem to zachránili, jinak bych byl fakt nasranej, ale přišlo mi to tam dopsaný. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (10)

  • Pesnička, ktorú môžeme počuť v traileri, je "Kitty Kitty" od holandskej skupiny Da Staat. (R...)
  • Části tohoto filmu byly natočeny ve Washingtonské restauraci Wellesley Smith & Wollensky. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Reklama

Reklama