Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Zpívající celebrity budou hádat televizní detektivové: J. Bohdalová, J. Prachař, L. Bouček a M. Hudák. Moderuje: Martin “Pyco” Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Dno naší televizní zábavy bylo opět prohloubeno! Naprosto příšerná estráda (rozuměj totální sračka), která je snad ještě horší než ty z devadesátek, kdy tyhle typy pořadů frčely. Už jenom ten koncept - nějaký rádoby celebrity skáčou po pódiu v hnusných kostýmech, aby "porota" (opět složená z rádoby celebrit) hádala, kdo že tam ze sebe dělal debila - to snad musel být někdo úplně vyjetej, když to vymýšlel. Tyhle pořady nazývám "celebrity pro celebrity", protože tam vůbec nejde o pobavení diváka nebo nedej bože nějakej uměleckej zážitek, ale prostě jenom o kšeft, aby těmhle lidem přistály na kontech slušný sumy. Nic víc, nic míň. Doufám, že se tahle ptákovina nechytne a rychle skončí, protože jestli ne, tak už si fakt budu myslet, že se náš národ naprosto zbláznil. P.S.: Má J. Bohdalová ve svým věku a se svou kariérou tohle zapotřebí?!?! ()

boudiccaw 

všechny recenze uživatele

Jako již tradičně - nesouhlasím s většinou ... Dle mně je to opravdová oddechovka, chechtala jsem se a žasnula s každým dílem.... Burešová byla supr a robot taky.... někomu to nejde,ale i v tom je to právě super...s porotou i moderátorem jsem po třech dílech naprosto v pohodě... takže pokud milujete bláznivé a trošku bizár streštěnosti, jako já...BUDETE SE BAVIT!😉 ()

Reklama

pt93 odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu zde nadávat na naše sousedy ze Slovenska. Vadí mi, že je tento pořad opět tradičně namíchaný, ale není to chyba Slováků, stejně jako ani naše. Je to chyba těch hovad z televize, která mají asi pocit, že je to IN, že to tak chceme, že bychom chtěli opět žít společně v jednom státě. Ne, nechceme. Nikdo z těchto dvou krásných států to nechce. Ale ono je to asi moderní. Československá Superstar, dokonce i ten Wipeout byl namíchanej. Nevadí, že všichni reprezentují svoji zemi, my to prostě jak největší retardi namícháme, ať se z toho český, či slovenský divák třeba posere. A pokud jde o pořad jako takový, škoda slov. Úroveň nulová a debilní zaplacemé publikum afektovaně ječí, i když by mělo držet tu smradlavou tlamu, protože moderátor zrovna mluví. Nééé budem ječet jak magoři, přestože moderátor se snaží světu něco sdělit. Za mě 0 bodů. ()

Ironfood odpad!

všechny recenze uživatele

Podobnému typu pořadů se obvykle vyhýbám, ale tady mi ten koncept připadal natolik dementní, že jsem dospěl k závěru, že by to mohl být ojedinělý zážitek. A nemýlil jsem se. Dementní koncept stahuje ještě hlouběji trapný moderátor a ještě trapnější porotci (nebo co to tam sedí za lidi). Publikum ve varu pak reprezentovaly záběry na tři křepčící holky, ale i ty to zhruba v polovině pořadu vzdaly a šly si sednout. Celkově to bylo tak bizarní, že nezbývalo než na to nevěřícně hledět až na do konce. Pokud vás někdy zajímalo, jak se cítí lidé při sledování hypnožáby z Futuramy, pak je Zlatá maska jasnou volbou. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že se Zlatá maska stane hlavním terčem kritiky letošního pozdimu jak zde na ČSFD, tak i obecně u TV diváků. Škoda... Já jsem si pořad docela oblíbil, a to hlavně samotný námět, kdy se hádají jednotlivé celebrity, které jsou pod maskou. K samotnému provedení by se určitě našli nějaké výtky (ukřičený diváci, zbytečně blbé tipy poroty), ale to by se třeba potenciálně vychytalo dalších sériích, které ale díky mizerné sledovanosti určitě v nejbližších letech nepříjdou. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Nejdražší a nejspeciálnější je maska Robota, která má led světla a různé záhyby, aby se v ní mohl účinkující pohybovat. Nejtěžší je maska Páva. Jeho křídla váží okolo 15 kg. Celý kostým má okolo 20 kg. (SONY_)
  • Pořad měl být na TV Prima a TV JOJ původně vysílán během jara 2020, kvůli pandemii koronaviru bylo ale jeho vysílání odloženo (fabecc1222)
  • O masky se během natáčení staralo 6 kostymérů z Maďarska. (SONY_)

Reklama

Reklama