Reklama

Reklama

Zombi Holocaust

  • Itálie Zombi Holocaust (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zombie! Kanibalové! Šílený vědec! Tento film má vše, co správný fanda hororu potřebuje štěstí. Malý, zdánlivě idylický ostrov kdesi ve východní Indonésii se stává dějištěm strašlivých událostí. Šílený doktor O´Brien zde ve svých laboratořích provádí nelidské pokusy s nevinnými domorodci i jejich mrtvými těly. Situace se vyhrotí po příjezdu čtyřčlenné expedice, pátrající po tajemném božstvu zvaném Kito. Vše směřuje k nevyhnutelnému střetnutí zombie s kanibaly! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (78)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pro mě se jedná o skvělý horor,který má sice spoustu nedostatků,ale mám tu šíleného vědce a kamera ukazuje jak provádí svoje pokusy,zombí mají svůj charakteriský projev,vrčení. Tušil jsem,že kanibalové vs zombíci bude fakt dobrej nápad,nedostatek je ten,že režisér odfláknul jejich finálový souboj. Za to film obsahuje slušnou porci gore a nahá Alexandra Colli může bejt zatraceně dobrej důvod,abych dal jednu hvězdičku navíc. Film není nudný a slabý jako Cnanibal Holocaust nebo Ženy od hluboké řeky,kde se zmohli jen na chabé násilí a nudu,tady byla dost silná akce. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Holocaust je označenie pre agresívnu politiku systematického, štátom podporovaného prenasledovania a hromadného vyvražďovania určitej skupiny obyvateľstva. Predpokladám, že tvorcovia tohto nízkorozpočtového horroru vôbec netušili, čo toto slovo znamená. Vo filme "Zombi Holocaust" sa totiž žiaden holocaust nekoná. Myslel som, že to bude ukrutný masaker oživlých mŕtvol. Ale je to len nezmysel o šialenom doktorovi, ktorý robí svoje zvrátené experimenty na izolovanom, exotickom ostrove uprostred tlupy primitívnych kanibalov. * ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Italské (nejen) hororové braky jsou kapitolou sami o sobě. Zombi Holocaust mi přišel svojí špatností velmi zábavný a kupodivu nebyl ani roztahaný, jak jsem před shlédnutím nabyl předsudku. A navíc sexy kombinace prvků jakou jsou zombie, ostrov plný kanibalů, bizarních věděckých pokusů a lechtivých převlíkacích scének Alexandry Delli Colli, která se svou hruškovitou postavičkou dokázala patřičně rozpálit. Bohužel snímek musím oháknout spíš trojhvězdou, ač jsem do tři čtvrtiny filmu stále uvažoval o čtyřce, ale konečný dojezd a gradace prostě působili velmi odflákle. I když v rámci "trash" žánru je tento verdikt možná zavádějící, ale i ty brakovky se prostě dají lépe zakončit. Gore scény jsou rozhodně miloučké! ()

Kangax 

všechny recenze uživatele

Rovnaký herci, rovnaké exteriéri a rovnaké typy postáv v ako Zombi2 od Fulciho. Ale na rozdiel od Zombi2 je tu všetko oveľa horšie... Tí istý slabí herci, ktorých Fulci dokázal ako tak ukočírovať, tu predvádzajú vrchol ne herectva. Rozhovory medzi nimi my pripomínali ranných ospalcov čakajúcich na autobusovej zastávke, s maskami si nikto starosti nerobil a scenár je presne podľa manuálu ako nakrútiť horor v Taliansku na prelome 70-80 rokov. ALE... Práve tento amaterizmus, synťáková hudba , gore na gumových rekvizitách, drzé vykrádanie nápadov ostatných znamenalo, že som sa fakt skvele bavil. Aj keď možno inak než tvorcovia zamýšlali... Tak či onak, nadpriemerná zábava pre mňa, si zaslúži nadpriemerné hodnotenie pre nich.... ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Ano, rozumy takových chytráků, jako je POMO opravdu u zombie hororů velmi potřebujeme, ale k filmu. Ten jako by si vzal to nejlepší ze všech tradičních italských kanibal hororů a zacpal nám hubu neuvěřitelnou náloží vnitřností, vražd a krve. Zároveň si snímek značně pohrává s již zmiňovanou zombie tématikou, avšak velmi neefektním způsobem, na jaký u italské produkce rozhodně zvyklý nejsem, a tím jsou až hanebně špatné masky a nepřirozené a proměnlivé pohybování zombies. Navíc, opravdu velice slušně rozjetý a napínavý příběh, zhruba po hodině dění začíná upadat místo očekávaného grandiózního finále. Také hudba je tu o něco slabší, než bývá u tohoto druhu italského filmu zvykem, ale i tak je dost dobrá, dost možná, že je jen nevhodně laděná. Nebýt nešt'astně průměrné poslední čtvrthodiny, dal bych 4 hvězdy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy asistent Toran (Roberto Resta) vyskočí z okna, se při dopadu oddělí ruka z figuríny imitující jeho tělo. V následujícím záběru, kdy Toran umírá, má ovšem obě ruce v pořádku. (masekjc)
  • Film obsahuje minimálně dvě scény z legendárního zombie hororu Zombi 2. Objeví se zde i stejné exteriéry a herci ze jmenovaného filmu. (folklorman)
  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno