Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V posledních dnech roku přijíždí do polských Sopot zachovalá seniorka Helena, která stále váhá, má-li se v pokročilém věku vdát za svého přítele Tadeusze. Do jejího hotelového pokoje ale nečekaně a neohlášeně vpadnou v rychlém sledu za sebou její dcery Roma a Agáta, které se přijely zotavit ze svých manželských trablů, třetí dcera Viola, která se je snaží utěšit, a navíc vnučka Zuzia. Roma a Agáta ještě netuší, že jejich nevěrní manželé dorazili do Sopot rovněž, aby se pokusili získat u svých žen odpuštění, a jsou hosty Tadeusze, který se snaží hrát jakéhosi mediátora. Theodor, poněkud přehlížený a deptaný manžel úspěšné manažerky Romy, která si vzala do hlavy stát se na poslední chvíli ještě jednou matkou, v roli oplodnitele jaksi selhává a manželčino hysterické chování ho dohnalo až k jednorázové nevěře. Redaktor televize Viktor, který má za manželku porodní asistentku Agátu, přechodně propadl svodům půvabné vlogerky Beaty, která ho zřejmě využila pro urychlení své kariéry. Nevěra bohužel vyšla najevo právě ve chvíli, kdy už se ze vztahu snažil vycouvat. Nejmladší ze sester Viola, která přijela, aby byla sestrám oporou, je "nevyléčitelný single", jak ji nazývá Agáta, ovšem netuší, že štěstí na ni čeká za rohem... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niečo ako u nás komédia z pera trapky Evity, ale bez vulgárnosti, obscénnosti a povinných kvót na menšiny. Takže ženský rukopis tu cítiť, je to rom-com práve pre nežnejšie pohlavie, ale nie je tu nič obťažujúce. Paradoxne poľskí recenzenti nadávajú, že čo to za sračky dávajú v kinách, že je to zúfalý pokus o komédiu pre generáciu smartfónistov. No to ale fakt nevideli ešte česko-slovenskú produkciu typu Všetko alebo nič či Príliš osobná známosť. To by sa ešte len doblvali. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nezážitný polský film o babce co se chystá, že bude se svým novým přítelem místo něho je , ale se svými 3 dcerami a vnučkou a řeší jejich problémy. Jedna chce děcko a tlačí na svého přítele on to nemá rád tak to děcko nemají a ji to štve druhá je ´´těhotná,, s Čechem oni to ví, ale matka jim říkala , že nemají vyzvídat a čekat až jim to řekne sama třetí má nevěrného chlapa, který lozí za jinou , protože ho to s ní omrzelo a čtvrtá je singl co má vlog a píše si s jakýmsi chlapem chce se s ním setkat, ale nevychází jim to . Do toho  přítel té babky řeší zase problémy těch chlapů  a to je zhruba celý film. Je to nudné táhne se to , není to romantické není to vtipné a nejsou zde až na tu singl vlogerku a na tu těhotnou pěkné herečky. Na konci zjistíme, že vše by se dalo řešit lepší komunikací a ta těhotná těhotná není jelikož těhotná je její kolegyně a nechtěla to nikomu říkat.  Ta jedna hvězda je za ty dvě ,  za hudbu a za prostředí jinak ruce pryč pokud se nechcete unudit k smrti. Dokoukáno po částech jelikož je to nuda. 20 procent Podobná alternativa Šťastný Nový rok a Šťastný nový rok 2. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle polské romantické komedie hrozně ráda. Je to mnohem vtipnější než z americké dílny. A má to ten správný šmrnc. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Mohli to skrátiť, lebo ten záver sa už vliekol a nie a nie skončiť. Inak neni čo vytknúť. Sympatické biele obsadenie, príjemný situačný humor, kopnutie si do bratov Čechov a pekná výprava. 3 z 5 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal vo Varšave a Sopotoch (Poľsko) a Prahe (Česká republika). Bol natočený v januári 2020. (Arsenal83)

Reklama

Reklama